Πρόβλημα στον ώμο για Παγδατή

Gazzetta team
Πρόβλημα στον ώμο για Παγδατή

bet365

Ο Μάρκος Παγδατής δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που υπήρχαν στο Ίντιαν Γουέλς και αποχαιρέτισε από τον πρώτο γύρο. Πρόβλημα στον ώμο για τον Κύπριο που θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Γερμανός, προερχόμενος από τα προκριματικά, Ντάνιελ Μπραντς με ένα 6-0, 7-6 επί του Παγδατή πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη ανανεώνοντας την παρουσία του στο σημαντικό αυτό τουρνουά, στο πρώτο από τη σειρά των Masters. Πολύ κακή απόδοση για τον Κύπριο ο οποίος πήρε ιατρικό τάιμ άουτ στο τέλος του πρώτου σετ έχοντας ενοχλήσεις στον ώμο. Τελικά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη, ο Μάρκος δήλωσε: «Έχω ενοχλήσεις τις δύο τελευταίες ημέρες. Δεν μπόρεσα να σερβίρω καλά, ούτε να κάνω το παιχνίδι μου και να πιέσω τον αντίπαλο. Πίστευα ότι τίποτα δεν θα πήγαινε στραβά σήμερα και προσπάθησα να παίξω, όμως έγινε χειρότερα. Προσπάθησα να παλέψω, όμως δεν βρήκα τρόπο να κερδίσω το δεύτερο σετ. Γενικά η εμφάνισή μου δεν ήταν καλή», τόνισε σχετικά.

Ο Κύπριος θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις πριν αποφασίσει αν θα μετάσχει στο διπλό, με παρτενέρ τον Μίχαηλ Γιούζνι. «Είναι ενοχλητικό γιατί έπαιζα καλά τελευταία. Ο πόνος στον ώμο δεν μου επέτρεψε να δώσω το 100%», συμπλήρωσε ο Παγδατής.

Στη «μάχη» οι γυναίκες

Στο μεταξύ, σε λίγες ώρες μπαίνουν στη «μάχη» και κάποιες από τις κορυφαίες του ταμπλό των γυναικών. Η Μαρία Σαράποβα, Νο2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει την Φραντσέσκα Σκιαβόνε, η Ανιέσκα Ραντβάνσκα, Νο3, την Αμερικανίδα Μαρία Σάντσεζ, η Πέτρα Κβίτοβα, Νο5, την Λευκορωσίδα Όλγκα Γκορνότσοβα και η Σάρα Εράνι, Νο6, την Ισπανίδα Λούρδες Ντομίνγκεζ Λίνο.

 

Τελευταία Νέα