Κάτι... λείπει από τον τελικό!

Gazzetta team
Κάτι... λείπει από τον τελικό!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η αλήθεια είναι ότι όλοι περίμεναν πώς και πώς να δουν μια νέα μονομαχία Τζόκοβιτς-Φέντερερ σήμερα στο Ντουμπάι, αλλά όπως και να έχει ένας τελικός είναι πάντα... τελικός.

Ο Νόλε, λοιπόν, θα προσπαθήσει κόντρα στον Τόμας Μπέρντιχ να πετύχει την 18η σερί νίκη του και να κατακτήσει τον 36ο τίτλο την καριέρα του! Και είναι, φυσικά, το αδιαμφισβήτητο φαβορί, αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στο head to head. Ο 27χρονος Τσέχος μπορεί να είναι ο κακός δαίμονας του Ρότζερ Φέντερερ, αλλά οι αναμετρήσεις του με τον Τζόκοβιτς είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία! Το Νο.1 στον κόσμο έχει κερδίσει 12 φορές σε 13 αγώνες, έχοντας υποστεί τη μοναδική ήττα το 2010 στον ημιτελικό του Γουίμπλεντον. Από τότε ο Μπέρντιχ αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι, με τελευταίο παράδειγμα τον προημιτελικό του Αυστραλιανού Open, όπου ο Τζόκερ είχε επικρατήσει σχετικά άνετα με 3-1 σετ (6-1, 4-6, 6-1, 6-4).

Οι παραδόσεις, βέβαια, είναι για να σπάνε και μένει να δούμε αν ο Μπέρντιχ, No.6 στον κόσμο, μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά και να πανηγυρίσει τον 9ο τίτλο του. Και, βέβαια, να αποδείξει έτσι ότι έχει τα φόντα να ξεφύγει από το... δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και να χτυπήσει τις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης. Κόντρα στον Φέντερερ, πάντως, ήταν εντυπωσιακός... Ο Τζόκοβιτς μοιάζει ανίκητος τη φετινή σεζόν και φιλοδοξεί να κερδίσει το Dubai Tennis Championships (ATP 500) για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Ο αγώνας αρχίζει στις 5μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ Sport 2.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα