Συνάντηση κορυφής!

Gazzetta team
Συνάντηση κορυφής!

bet365

Σε τρία τουρνουά στρέφεται το ενδιαφέρον των φίλων του τένις αυτή την εβδομάδα. Και, φυσικά, θα δούμε τον Νόβακ Τζόκοβιτς να επιστρέφει στη δράση!

Ο Νόλε, λοιπόν, θα λάβει μέρος στο Dubai Tennis Championships και θα έχει και... εκλεκτή παρέα. Στην ίδια διοργάνωση μετέχουν ο κάτοχος του τίτλου και Νο.2 στον κόσμο Ρότζερ Φέντερερ, ο Τόμας Μπέρντιχ, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά και ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς. Περιμένουμε, μάλιστα, και νέα... γκεστ εμφάνιση του Ντιέγκο Μαραντόνα, που έχει εκδηλώσει την επιθυμία να... προπονήσει τον Ντέλπο!

Λάμψη με το καλημέρα προσφέρει στη διοργάνωση ο Φέντερερ, αφού ο 31χρονος Ελβετός δίνει σήμερα στις 5μ.μ. (ΟΤΕ TV) τον πρώτο αγώνα του με αντίπαλο τον Τυνήσιο Μάλεκ Τζαζίρι. Το πιο μεγάλο ματς του πρώτου γύρου, πάντως, είναι αυτό ανάμεσα στον Μάρκο Παγδατή και τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η μάχη Τιπσάρεβιτς-Νταβιντένκο. Ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Βίκτορ Τροΐτσκι.
Τριάδα-φωτιά στο Ακαπούλκο
Νταβίντ Φερέρ, Ράφα Ναδάλ και Νικολάς Αλμάγρο είναι τα μεγάλα ονόματα που μετέχουν στο Abierto Mexicano. To No.4 στον κόσμο θα παίξει στον πρώτο γύρο κόντρα στον συμπατριώτη Αλμπέρτ Ράμος και για να φτάσει μέχρι τον τελικό και να υπερασπιστεί τον τίτλο του πιθανότατα θα πρέπει να αποκλείσει Κούμποτ, Περ και Βαβρίνκα. Ο Ράφα βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό και ξεκινάει με αντίπαλο τον Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν από την Αργεντινή. Στον δρόμο του πιθανότατα θα βρει στη συνέχεια τον Σέπι και τον Αλμάγρο. Ασφαλώς πρόκειται για το πιο δυνατό τεστ του Ναδάλ μετά την επιστροφή του στα κορτ.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το τουρνουά του Delray Beach με τη συμμετοχή των Τζον Ίσνερ, Τόμι Χάας, Σαμ Κουέρι, Κέι Νισικόρι και Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, η Λένα Δανιηλίδου μετέχει στο τουρνουά της Κουάλα Λουμπούρ, όπου Νο.1 του ταμπλό είναι η Κάρολιν Βοζνιάκι, ενώ η Βίνους Γουίλιαμς είναι επικεφαλής στο Brasil Tennis Cup. H Σάρα Εράνι, τέλος, είναι η... οδηγός στο Abierto Mexicano.
 

Τελευταία Νέα