Στη Μαλαισία η Δανιηλίδου
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα λάβει μέρος στο τουρνουά των 235.000 δολαρίων της Κουάλα Λουμπούρ (25/2-3/3) ως Νο7 του ταμπλό και παρότι κληρώθηκε στην ίδια πλευρά με την επικεφαλής, Καρολίν Βοζνιάκι, την οποία θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά, αν όλα πάνε καλά, έχει πολλές πιθανότητες για διάκριση.
Πρώτη αντίπαλος της Δανιηλίδου στην πρεμιέρα των αγώνων είναι η 29χρονη Ουκρανή, Νο164 στον κόσμο, Γιουλίγια Μπειγκελζίμερ, ενώ αν καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο, στη συνέχεια θα τεθεί αντιμέτωπη στη φάση των «16» με την Αυστραλή Ολίβια Ρογκόφσκα, η οποία παίζει με qualifier στον πρώτο γύρο και την είχε αντιμετωπίσει πέρυσι στα προημιτελικά.
Η Λένα είχε φτάσει μέχρι την τετράδα το 2012 κάτι που σημαίνει ότι θα κληθεί να πραγματοποιήσει μια ανάλογη πορεία, ώστε να μη χάσει έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη, όπου τώρα καταλαμβάνει την 94η θέση. Τότε το δρόμο για τον τελικό της έκλεισε η μετέπειτα νικήτρια και Νο2 του ταμπλό φέτος, Σου-Γουέι Χσίε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
