Γουρλής για Μίλαν ο Νόλε!

Gazzetta team
Γουρλής για Μίλαν ο Νόλε!

bet365

Περήφανος ροσονέρο δηλώνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που ήταν χθες στις εξέδρες του Σαν Σίρο και είδε τη μεγάλη νίκη της Μίλαν επί της Μπαρτσελόνα για το Tσάμπιονς Λιγκ.

Ο Νο.1 στον κόσμο έκανε μια στάση στο Μιλάνο λίγο πριν ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να πάρει μέρος στο σημαντικό τουρνουά που ξεκινάει την προσεχή εβδομάδα. Παρέα με τον μικρότερο αδερφό του Τζόλε και τον φίλο του Νέβεν βρέθηκαν στο γήπεδο της ιταλικής ομάδας και ο 25χρονος Σέρβος μοιράστηκε τη χαρά του με τους φαν του στο facebook! Ο Νόλε δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί της Μίλαν ήταν καταπληκτική.

Μετά το παιχνίδι ο Τζόκοβιτς μίλησε στο κανάλι της Μίλαν για την εμπειρία του. "Ήταν ένα απίστευτο ματς. Οι ροσονέρι έδειξαν καρδιά και το άξιζαν. Πάντα πιστεύω στη Μίλαν και στην ικανότητα των παικτών της. Όποιος και αν παίζει, ξέρει πόσο σημαντικό είναι να φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας. Ελπίζω να περάσει στα προημιτελικά. Μπορούμε να τα καταφέρουμε στο Καμπ Νου. Η Μπαρτσελόνα παίζει καταπληκτικά, όμως αν πάμε να αγωνιστούμε με προσοχή μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση".

 

Τελευταία Νέα