Παράσταση για τον Φέντερερ!

Gazzetta team
Παράσταση για τον Φέντερερ!

bet365

Η λατρεία του κόσμου για τον Ρότζερ Φέντερερ εκδηλώνεται με κάθε τρόπο. Ποιος θα περίμενε, όμως, ότι για τον Ελβετό σούπερ σταρ θα γινόταν ακόμα και θεατρική παράσταση!

Την περασμένη Δευτέρα (18/2) ανέβηκε στη Γενεύη ένα έργο με τίτλο "In love with Federer", το οποίο δεν βασίζεται στις επιτυχίες του βασιλιά αλλά στον απαράμιλλο τρόπο παιχνιδιού του. "Είναι η ευκαιρία να μιλήσουμε για έναν συγκεκριμένο τύπο ομορφιάς", είπε ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών και δημιουργών Ντένις Μάιλεφερ. "Εκτιμάμε πάρα πολύ το στυλ του Φέντερερ. Πρόκειται για μια σπάνια, ξεχωριστή και μοναδική ομορφιά και θέλουμε να την παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στη θεατρική σκηνή". Ο έτερος δημιουργός, ο Μπαστιέν Σεμεντζάτο, χαρακτηρίζει το έργο "ύμνο στη γοητεία των κινήσεων του Φέντερερ".

Το θέατρο ήταν κατάμεστο στην πρεμιέρα της παράστασης, η οποία διαρκεί μία ώρα και θα παίζεται ως τις 10 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο δημιούργημα, που αν μη τι άλλο προκαλεί την περιέργεια των φαν του 31χρονου τενίστα!
 

Τελευταία Νέα