Ήττα-σοκ ο Φέντερερ!

Gazzetta team
Ήττα-σοκ ο Φέντερερ!

bet365

Ο Ζουλιέν Μπενετό άφησε άφωνο το Ρότερνταμ, αφού κέρδισε 2-0 σετ (6-3, 7-5) τον Ρότζερ Φέντερερ και τον πέταξε εκτός των ημιτελικών του ABN AMRO World Tennis Tournament!

O Γάλλος τενίστας έκανε μαγική εμφάνιση, ωστόσο είχε απέναντί του έναν αγνώριστο αντίπαλο που δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο ματς! Χαμηλό ποσοστό στο δεύτερο σερβίς, πολλά λάθη και γενικώς έλλειψη καθαρού μυαλού σε όλες τις κρίσιμες στιγμές του αγώνα.

Ο Μπενετό, Νο.39 στον κόσμο, ξεκίνησε πολύ δυνατά παιχνίδι και αιφνιδίασε τον Φέντερερ. Ο 31χρονος Ελβετός δέχτηκε το μπρέικ με το καλημέρα, ωστόσο δεν πτοήθηκε και κατάφερε πολύ γρήγορα να το πάρει πίσω. Ο 31χρονος Γάλλος, όμως, έσπασε ξανά το σερβίς του αντιπάλου του και έφτασε σχετικά άνετα στο 1-0. Στο δεύτερο σετ ο Μπενετό εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του Φέντερερ και πήρε το προβάδισμα με 4-1. Ο βασιλιάς βρήκε τις απαντήσεις και με την εξέδρα στο πλευρό του κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4. Ο Μπενετό, όμως, δεν το έβαλε κάτω! Κράτησε το σερβίς του και έκανε το μπρέικ στο 12ο γκέιμ, που του έδωσε την απίστευτη νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά. Αντίπαλός του θα είναι ο Ζιλ Σιμόν, που απέκλεισε τον Μάρτιν Κλίζαν. Ο Σλοβάκος εγκατέλειψε το ματς στο τρίτο σετ, λόγω κράμπας (6-7, 6-3, 3-0).
 

Τελευταία Νέα