«Τα άφησα όλα πίσω»

Gazzetta team
«Τα άφησα όλα πίσω»

bet365

Η αλήθεια είναι ότι η Βικτόρια Αζαρένκα άκουσε πολλά τις τελευταίες μέρες. Και παρόλα αυτά δεν λύγισε και κατάφερε να παραμείνει στον θρόνο του Αυστραλιανού Όπεν.

"Ήξερα τι έπρεπε να κάνω", είπε η 23χρονη τενίστρια που δέχτηκε επίθεση από... παντού για το ιατρικό τάιμ άουτ στον ημιτελικό κόντρα στη Σλόουν Στίβενς. "Έπρεπε να παραμείνω ψύχραιμη και να βλέπω τα πράγματα θετικά. Έπρεπε να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Και είμαι ευχαριστημένη που πέρασα τόσα, γνωρίζοντας ότι μπορώ να παίξω το τένις που ξέρω και να μείνω συγκεντρωμένη. Μου δίνει κίνητρο να γίνω καλύτερη".

Οι θεατές της Rod Laver Arena τάχθηκαν στο πλευρό της Να Λι, αλλά αυτό δεν εξέπληξε τη Βίκα. "Περίμενα πολύ χειρότερα τα πράγματα, για να είμαι ειλικρινής. Όμως, στο τέλος αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βγεις έξω και να παίξεις τένις. Είναι ένα ματς, μια μάχη, ένας τελικός. Εγώ έκανα τα πάντα για να εξηγήσω τι έγινε και μετά τα άφησα όλα πίσω μου και συγκεντρώθηκα στο παιχνίδι. Αυτό που έπαθε η Να Λι ήταν ατυχές, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός".
Η Να Λι δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την ήττα. "Δεν επηρεάστηκα πολύ στο παιχνίδι μου, ωστόσο ανησύχησα στις πτώσεις μου. Τη δεύτερη φορά, για δύο δευτερόλεπτα όλα ήταν μαύρα, δεν μπορούσα να δω τίποτα. Μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν δεν έπεφτα. Κανείς δεν ξέρει. Αλλά η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή είναι ότι έπεσα και δεν αλλάζει".
 

Τελευταία Νέα