Συμπληρώνεται η οκτάδα

Gazzetta team
Συμπληρώνεται η οκτάδα

bet365

Η αυλαία του 4ου γύρου πέφτει τη Δευτέρα (21/1) στη Μελβούρνη, όπου θα δοθούν τα τελευταία εισιτήρια της οκτάδας, κατά την 8η ημέρα του Αυστραλιανού Όπεν.

Μετά το επικό ματς του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στάνισλας Βαβρίνκα και την πρόκριση του Σέρβου, μένει να δούμε αν αυτή τη φορά γίνει η έκπληξη. Ο Ρότζερ Φέντερερ, Νο2 του ταμπλό, κοντράρεται με τον 22χρονο Καναδό, Μίλος Ράονιτς στοχεύοντας στην 34η παρουσία του σε προημιτελικά ενός Γκραν Σλαμ, ενώ το Νο3, Άντι Μάρεϊ, θα βρει απέναντί του τον μαχητικό Ζιλ Σιμόν, Νο14.

Ο Τζο Βιλφρίντ Τσονκά, Νο7, θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του συμπατριώτη του Ρισάρ Γκασκέ, σε έναν ακόμη γαλλικό εμφύλιο, ενώ ο τέταρτος Γάλλος της φάσης των «16» Ζερεμί Σαρντί θα διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στον Ιταλό Αντρέας Σέπι (Νο21).

Στις γυναίκες, η επικεφαλής του ταμπλό Βικτόρια Αζαρένκα θα δοκιμαστεί κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη και δυναμική Ρωσίδα Έλενα Βέσνινα, η Σερένα Γουλιαμς, Νο3, θέλει να συνεχίσει τις επιβλητικές εμφανίσεις της και κόντρα στη Μαρία Κιριλένκο (Νο14).

Η Καρολίν Βοζνιάκι, Νο10, θα βρει απέναντί της την επικίνδυνη Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, ενώ το πρόγραμμα των γυναικών θα κλείσει με την αναμέτρηση της Σέρβας Μπογιάνα Γιοβανόβσκι και της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς (Νο29).

Τα σημαντικότερα ματς της ημέρας

Caroline Wozniacki (DEN) [10] v Svetlana Kuznetsova (RUS)
Victoria Azarenka (BLR) [1] v Elena Vesnina (RUS)
Jo-Wilfried Tsonga (FRA) [7] v Richard Gasquet (FRA) [9]
Serena Williams (USA) [3] v Maria Kirilenko (RUS) [14]
Milos Raonic (CAN) [13] v Roger Federer (SUI) [2]
Jeremy Chardy (FRA) v Andreas Seppi (ITA) [21]
Bojana Jovanovski (SRB) v Sloane Stephens (USA) [29]
Gilles Simon (FRA) [14] v Andy Murray (GBR) [3]

 

Τελευταία Νέα