Ο Μπέρντιχ είναι έτοιμος!

Gazzetta team
Ο Μπέρντιχ είναι έτοιμος!

bet365

Σχεδόν... αθόρυβα ο Τόμας Μπέρντιχ συνεχίζει την πορεία του στο Αυστραλιανό Όπεν! Τελευταίο... θύμα του ο Κέβιν Άντερσον, τον οποίο λύγισε με 3-0 σετ (6-3, 6-2, 7-6).

Ο 27χρονος τενίστας φτάνει έτσι για τρίτη σερί χρονιά στα προημιτελικά της διοργάνωσης και φέτος βλέπει ακόμα πιο ψηλά. Και γιατί όχι; Το Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στη Μελβούρνη και ίσως έφτασε η ώρα για να κάνει το άλμα στην καριέρα του!

Ο Μπέρντιχ έφτασε άνετα στο 2-0, ωστόσο στο τρίτο σετ ο Νοτιοαφρικανός αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά. Ο Τσέχος έσωσε πέντε σετ πόιντ στο τάι μπρέικ, αλλά τελικά εκμεταλλεύτηκε τη δική του πέμπτη ευκαιρία και με 15-13 κατέκτησε τη νίκη, μετά από 2 ώρες και 44 λεπτά αγώνα.
"Είμαι ευχαριστημένος που τα κατάφερα, αν και θα μπορούσα να καθαρίσω νωρίτερα το τρίτο σετ", είπε ο Μπέρντιχ που θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό έναν εκ των Τζόκοβιτς-Βαβρίνκα. "Είναι η τρίτη φορά που προκρίνομαι στους "8", πρέπει να είναι και η τυχερή. Αν παίξω με τον Νόβακ θα γίνει μεγάλη μάχη. Δεν θέλω να αποκλειστώ ξανά σε αυτή τη φάση".
 

Τελευταία Νέα