Χωρίς ιδρώτα ο Φερέρ
Χαμηλό εμπόδιο ήταν ο Λούκας Λάτσκο για τον Νταβίντ Φερέρ. Ο 30χρονος Ισπανός επικράτησε του αντιπάλου του με 2-0 σετ (6-2, 6-1) σε μόλις 54 λεπτά και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Heineken Open στο Όκλαντ.
Το Νο.5 στον κόσμο, λοιπόν, κυνηγάει την κατάκτηση του τροπαίου για τρίτη σερί χρονιά και τέταρτη φορά συνολικά, ενώ ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του Ράφα Ναδάλ στην παγκόσμια κατάταξη. Στον δρόμο για τον τελικό θα βρει μπροστά του τον Γκαέλ Μονφίς. Ο 26χρονος Γάλλος έδειξε για άλλη μια φορά αναγεννημένος και άφησε εκτός διοργάνωσης τον Τόμι Χάας, μετά τη νίκη του με 2-1 σετ (3-6, 7-5, 6-3).
Στον άλλο ημιτελικό θα συγκρουστούν ο Σαμ Κουέρι με τον Φίλιπ Κολσράιμπερ. Ο Αμερικανός κέρδισε 2-0 σετ (6-4, 7-6) τον Καναδό Τζέσι Λέβιν, ενώ το Νο.19 στον κόσμο επικράτησε 7-6, 6-4 του Βέλγου Ξαβιέ Μαλίς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
