Το κίνητρο και η... γαλοπούλα

Gazzetta team
Το κίνητρο και η... γαλοπούλα

bet365

Καταστροφή ήταν τα Χριστούγεννα του 2011 για τον Άντι Μάρεϊ! Ο 25χρονος τενίστας κάνει, όμως, ένα σύντομο πέρασμα φέτος από τη Μεγάλη Βρετανία και ελπίζει τουλάχιστον σε καλύτερο... φαγητό.

"Πέρυσι ήμασταν μαζί με τον Τζέιμι Μπέικερ στο διαμέρισμά μου στο Μαϊάμι", θυμάται το Νο.3 στον κόσμο. "Αγοράσαμε έτοιμη γαλοπούλα, αλλά καταφέρουμε να προσθέσουμε και γέμιση. Ήταν, όμως, πολύ στεγνή. Βάλαμε περίπου ένα λίτρο σάλτσα και κάπως βελτιώσαμε τα πράγματα".

Το 2012, βέβαια, θα μείνει για πάντα στη μνήμη του Άντι. Το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο μέσα στο Λονδίνο, το πρώτο Grand Slam στην καριέρα του και γενικά μια πολύ σταθερή χρονιά δίνουν ώθηση στον Σκωτσέζο εν όψει της νέας σεζόν. "Η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή στους Ολυμπιακούς και πήρα αυτοπεποίθηση για το US Open. Έχω πλέον έξτρα κίνητρο και δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος στη Μελβούρνη".
Ο Μάρεϊ παραδέχεται ότι πριν από τις μεγάλες επιτυχίες του είχε αρχίσει να αμφισβητεί τον εαυτό του. "Δουλεύω πολύ εδώ και χρόνια και έχω υποστεί σκληρές ήττες. Σκεφτόμουν αν άξιζε τον κόπο, αν ήμουν αρκετά καλός για να κερδίσω έναν τελικό. Αυτές οι εμπειρίες, όμως, με έφεραν ως εδώ". Ο Βρετανός είναι έτοιμος για τη συμμετοχή του στο φιλικό τουρνουά του Άμπου Ντάμπι. Πρώτος του αντίπαλος την Πέμπτη (27/12) θα είναι ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα