Ο «Τζόκο» και οι... γαϊδούρες!
Βγάζει εκατομμύρια δολάρια, αλλά ξέρει τον τρόπο να τα ξοδεύει! Έχει μυστικά για την εξαιρετική του κατάσταση και ένα από αυτά... αποκαλύφθηκε. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αγόρασε την ετήσια παραγωγή του πιο ακριβού τυριού στον κόσμο, αυτό από γάλα γαϊδούρας! Πόσο κοστίζουν τα 450 γραμμάρια; Μόλις... 500 δολάρια! Ο Σέρβος τενίστας ετοιμάζει σειρά εστιατορίων στη Σερβία και θέλει να χρησιμοποιεί το... γαϊδουρινό τυρί!
Η φάρμα με γαϊδούρια βρίσκεται κοντά στο Βελιγράδι και για 25 λίτρα γάλακτος παράγεται μόλις ένα κιλό τυρί! Η μοναδική εταιρεία στον κόσμο προμηθεύει αρκετό καιρό τον Τζόκοβιτς με το τυρί, ενώ το να του πουλήσει όλη την παραγωγή της θεωρεί πως θα βοηθήσει απίστευτα ώστε να γίνει το τυρί παγκοσμίως γνωστό!
Τι έχει το τυρί «Pule»; Βιταμίνη C και δεν έχει σχεδόν καθόλου λιπαρά!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
