Ναδάλ: «Έτοιμος στο Μόντε Κάρλο»

Gazzetta team
Ναδάλ: «Έτοιμος στο Μόντε Κάρλο»

bet365

Χαμήλωσε τον πήχη ο Ράφα Ναδάλ. Ο 26χρονος Ισπανός, που έχει να αγωνιστεί από τις 28 Ιουνίου, μίλησε για την επιστροφή του στα court και... προσγείωσε τους φαν του.

"Δεν περιμένω να γυρίσω και να κατακτήσω το Αυστραλιανό Open, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές", είπε ο Ράφα σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και συνέχισε: "Τα αποτελέσματα στα πρώτα τουρνουά δεν πρόκειται να με ανησυχήσουν. Δεν θα με πείραζε ακόμα και να πέσω στο Νο.15, αρκεί να ξέρω ότι μπορώ να συνεχίσω".

Πότε, όμως, θεωρεί ότι θα έχει επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν; "Θέλω να είμαι 100% έτοιμος στο Μόντε Κάρλο και στην προετοιμασία εν όψει του Ρολάν Γκαρός. Η αποθεραπεία μου πάει καλά. Πρέπει να δω την καριέρα μου με πενταετή προοπτική. Σκέφτηκα την εγχείριση, αλλά οι γιατροί προτίμησαν να μην ρισκάρουμε".
Για τον Ναδάλ, όμως, μίλησε σε βραζιλιάνικη εφημερίδα και ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Ρότζερ Φέντερερ: "Αν δεν είναι στη Μελβούρνη, τότε θα ανησυχήσω", είπε ο Ελβετός μαέστρος, που ετοιμάζεται για το τουρ του στη Λατινική Αμερική. "Ξέρω, ωστόσο, ότι θα είναι εκεί. Δεν έχουμε συνηθίσει να μένουν συχνά έξω για τόσο καιρό μεγάλοι αθλητές και γι' αυτό προκλήθηκε πανικός. Ένα διάλειμμα ίσως ήταν αυτό που χρειαζόταν, γιατί το παιχνίδι του είναι πολύ βαρύ".
 

Τελευταία Νέα