Λόπεθ: «Ρωτήστε τον Μπέρντιχ»

Gazzetta team
Λόπεθ: «Ρωτήστε τον Μπέρντιχ»

bet365

Την απορία του για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Ισπανίας, που θα αντιμετωπίσει την Τσεχία στον τελικό του Ντέιβις Καπ (16-18/11), εξέφρασε ο Φελιθιάνο Λόπεθ. «Ήμουν σίγουρος ότι θα παίξω. Δεν καταλαβαίνω την απόφαση, αλλά τη σέβομαι».

Ο Ισπανός στη συνέχεια πέταξε την… μπηχτή του για τον Νίκολας Αλμάγρο. «Ρωτήστε τον Μπέρντιχ ποιον δεν θα ήθελε για αντίπαλο. Αν κάποιος μπορεί να τον κερδίσει σε αυτή την επιφάνεια, αυτός είμαι εγώ. Είναι ιδανικό το court για το δικό μου παιχνίδι. Αλλά ο Κορέτχα έπρεπε να πάρει την ομάδα του διπλού, αφού κέρδισε τα ATP Finals».

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Λόπεθ πιθανότατα θα βρισκόταν στην αποστολή, αν οι Γκρανόγερς-Μ. Λόπεθ δεν έκαναν την εκπληκτική πορεία στο Λονδίνο. Ωστόσο, η πρωτιά του διδύμου «ανάγκασε» τον αρχηγό της αποστολής Άλεξ Κορέτχα να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, προκειμένου να αυξήσει της πιθανότητες της Ισπανίας για νίκη στο διπλό επί των Μίναρ και Ροσόλ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα