Νοκ άουτ ο Ντελ Πότρο

Gazzetta team
Νοκ άουτ ο Ντελ Πότρο

bet365

Η Αργεντινή θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό καρπό, στα τελευταία ματς του Davis Cup με την Τσεχία κι ενώ βρίσκεται πίσω με 2-1.

Ο Αργεντίνος πρωταθλητής ταλαιπωρείται τους τελευταίους μήνες, αφού ο πόνος δεν έχει υποχωρήσει. Κι ενώ όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να «βγάλει» τη σεζόν, στα κρίσιμα ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Τσεχία για τα ημιτελικά του Davis Cup δεν θα μπορέσει να προσφέρει τη βοήθειά του.

Ο Ντελ Πότρο είχε δώσει το προβάδισμα στην Αργεντινή μετά τη νίκη του επί του Ράντεκ Στέπανεκ με 3-0, όμως οι Τσέχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ αρχικά με τη νίκη του Τόμας Μπέρντιχ επί του Χουάν Μονάκο και στη συνέχεια με την επικράτησή τους στο διπλό.

Τη θέση του Ντελ Πότρο θα πάρει ο Κάρλος Μπέρλοκ, ενώ ο γιατρός της Αργεντινής αναφερόμενος στην κατάσταση του 25χρονου επισήμανε: «Ο Χουάν Μάρτιν τελείωσε τον αγώνα του με τον Στέπανεκ πονώντας πολύ. Δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο καρπός του θα μείνει σε ακινησία για 10 ημέρες. Αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για τον Χουάν Μάρτιν και για την ομάδα».

Το 2010 ο Ντελ Πότρο εγχειρίστηκε στο δεξιό καρπό, με αποτέλεσμα να χάσει τη σεζόν και να «κατρακυλήσει» στην παγκόσμια κατάταξη.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Κάρλος Μπέρλοκ θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μπέρντιχ ενώ ο Μονάκο θα αναμετρηθεί με τον Στέπανεκ, με τους Τσέχους να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό, που αν επιτευχθεί θα είναι ο δεύτερος στην ιστορία τους μετά το 2009.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα