Χάνει τη σεζόν ο Ναδάλ

Gazzetta team
Χάνει τη σεζόν ο Ναδάλ

bet365

Τα νέα που έρχονται από την Ισπανία για τον Ραφαέλ Ναδάλ δεν είναι καθόλου ευχάριστα, καθώς ο 26χρονος πρωταθλητής γνωστοποίησε ότι θα παραμείνει εκτός δράσης για δύο μήνες ακόμη.

Ουσιαστικά ο Ράφα θα χάσει όλα τα εναπομείναντα μεγάλα ραντεβού της σεζόν, ενώ δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε στην ομάδα της χώρας του για το Davis Cup, στο πλαίσιο των ημιτελικών της διοργάνωσης με τις ΗΠΑ. στα μέσα του μήνα.

Όπως κοινοποίησε ο ίδιος και μέσω της σελίδας του στο Facebook, θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στο αριστερό γόνατο, πρόβλημα που δεν του έχει επιτρέψει να αγωνιστεί τους τελευταίους τρεις μήνες σχεδόν, ώστε να είναι πανέτοιμος τη νέα σεζόν πλέον.

«Έχω χάσει τους Ολυμπιακούς και το US Open, δύο από τα σημαντικότερα τουρνουά για φέτος και αυτά που ήθελα να παίξω περισσότερο. Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω και να αγωνιστώ και πάλι, όμως έχω πολλά χρόνια ακόμη μπροστά μου και τα γόνατά μου χρειάζονται ξεκούραση. Θα επιστρέψω όταν δεν θα νιώθω καθόλου πόνο και θα είμαι 100% βέβαιος ότι μπορώ να αγωνιστώ.

Αισθάνομαι καλύτερα μετά το ραντεβού με τους γιατρούς μου και χαρούμενος που ξέρω ότι η αποθεραπεία των τελευταίων εβδομάδων ήταν θετική και ότι απέφυγα το χειρουργείο. Θα συνεχίσω να δουλεύω στο πλάνο που έχουμε ορίσει με τους γιατρούς προκειμένου να είμαι σε θέση να αγωνιστώ το συντομότερο δυνατό και στις κατάλληλες συνθήκες. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τα μηνύματα που μου στέλνετε», ήταν τα λόγια του Ναδάλ.

Όπως αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, ο Ναδάλ έχει υποστεί ρήξη του τένοντα της επιγονατίδας καθώς και μια φλεγμονή που είναι γνωστή ως σύνδρομο Hoffa στο αριστερό γόνατο.

 

Τελευταία Νέα