Αποκλείστηκε ο Παγδατής

Gazzetta team
Αποκλείστηκε ο Παγδατής

bet365

Στον δεύτερο γύρο του τουρνουά Masters στο Σινσινάτι ολοκληρώθηκε η πορεία του Μάρκου Παγδατή, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μίλος Ράονιτς.

Ο Κύπριος τενίστας παρότι προηγήθηκε γνώρισε την ήττα από τον Καναδό, Νο19 στον κόσμο με 7-6, 3-6, 4-6 και τέθηκε εκτός συνέχειας. Ο Μάρκος αντιμετώπισε πρόβλημα στην πλάτη, γεγονός που δεν του επέτρεψε να πιάσει την απόδοση που ήθελε, κάνοντας αρκετά λάθη στο παιχνίδι του.

Στις άλλες αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου, τα φαβορί συνέχισαν κανονικά την πορεία τους πλην του Νταβίντ Φερέρ, Νο4 του ταμπλό. Ο Ισπανός πρόλαβε να παίξει μόλις έναν αγώνα, χάνοντας από τον Στάνισλας Βαβρίνκα με 6-4, 6-1.

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Άλεξ Μπογκομόλοφ τον οποίο νίκησε με 6-2, 6-3, όπως και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επικράτησε του Αντρέας Σέπι με 7-6, 6-2. Εύκολη επικράτηση και για τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Άντι Μάρεϊ, που προκρίθηκε στον 3ο γύρο με 6-2, 6-4 κόντρα στον Σάμ Κέρεϊ. Δυναμικά συνεχίζει τις υποχρεώσεις του και ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, ο οποίος επιβλήθηκε του Τόμι Χάας με 7-5, 6-2 και εξασφάλισε την παρουσία του στην επόμενη φάση.

Στους αγώνες των γυναικών, η επικεφαλής του ταμπλό Ανιέσκα Ραντβάνσκα νίκησε την Σοφία Άρβιντσον με 6-4, 6-3, ενώ εύκολη ήταν η αποστολή της Καρολίν Βοσνιάκι κόντρα στην Σεσίλ Καρατάντσεβα, την οποία συνέτριψε με 6-1, 6-0. Πρόκριση και για την Σάρα Εράνι με 6-4, 6-4 επί της Ντανιέλα Χαντούτσοβα, αλλά και για την Βένους Γουίλιαμς, η οποία, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και με 2-6, 6-3, 6-2 κόντρα στην Σανέλ Σίπερς να πάρει με τη σειρά της το εισιτήριο για τον 3ο γύρο.

 

Τελευταία Νέα