Τενοντίτιδα ο Ναδάλ

Gazzetta team
Τενοντίτιδα ο Ναδάλ

bet365

Ο Ραφαέλ Ναδάλ αποχαιρέτησε μόλις στον 2ο γύρο το φετινό Γουίμπλεντον, αποκαλύπτοντας λίγες ημέρες μετά ότι ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Ακυρώνεται ο αγώνας με τον Τζόκοβιτς στο «Μπερναμπέου».

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο στο Παρίσι, με την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός, ο Ισπανός πρωταθλητής απογοήτευσε στη Βρετανία. Κάκιστες οι εμφανίσεις για το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης που υπέστη ήττα σοκ στον 2ο γύρο από τον Τσέχο, Λούκας Ρόσολ, Νο100 στον κόσμο, ο οποίος σίγουρα θα θυμάται σε όλη τη ζωή του αυτή τη νίκη.

Ο Ναδάλ, ωστόσο, θέλησε να… λύσει το μυστήριο με τις εμφανίσεις του, αποκαλύπτοντας μέσω facebook το μυστικό του! Ο 26χρονος τενίστας όπως ανακοίνωσε ταλαιπωρείται πάλι από τενοντίτιδα στα γόνατα. Ως εκ τούτου θα χρειαστεί να μείνει «παροπλισμένος» μιας και πλησιάζουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ακυρώνοντας τη συνάντησή του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που είχε προγραμματιστεί για τις 14 Ιουλίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για τα ιδρύματα της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ναδάλ.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ' όλους τους φίλους, ειδικά από αυτούς που έχουν ήδη κλείσει εισιτήριο, όμως δυστυχώς δεν μπορέσει να πραγματοποιηθεί ο αγώνας με τον Τζόκοβιτς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στις 14 Ιουλίου. Οι γιατροί εξέτασαν το γόνατό μου και υποφέρω από τενοντίτιδα, γεγονός που θα με κρατήσει εκτός προπονήσεων και αγώνων για 15 ημέρες. Έτσι είναι αδύνατον να αγωνιστώ κόντρα στον Νόβακ.

Ήδη έχω ξεκινήσει ειδική θεραπεία για να είμαι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να εκπροσωπήσω για μια ακόμη φορά την Ισπανία. Όπως είπα και πριν, η σκέψη μου είναι στους φιλάθλους που ήδη πήραν εισιτήριο για τον αγώνα, ωστόσο θέλω να ζητήσω συγνώμη κι απ' τον Νόβακ αλλά κι απ' το ίδρυμα της Ρεάλ που δούλεψε για το event μαζί με το ίδρυμά μου, για να είναι όλα τέλεια.

Θα προσπαθήσουμε να βρούμε νέα ημερομηνία, αυτό είναι σίγουρο. Τώρα θα συνδυάσω την αποθεραπεία μου με ολιγοήμερες διακοπές και θα επιστρέψω στις προπονήσεις σε 15 ημέρες. Σας ευχαριστώ όλους».

Ο Ναδάλ αναμένεται να επιστρέψει στο κορτ γύρω στις 20 Ιουλίου, μία εβδομάδα δηλαδή πριν από την έναρξη του ολυμπιακού τουρνουά και πάλι στα γήπεδα του Γουίμπλεντον.

 

Τελευταία Νέα