Θρίαμβος Εράνι επί της Στόσουρ

Gazzetta team
Θρίαμβος Εράνι επί της Στόσουρ

bet365

Δύο χρόνια μετά τον άθλο της Σκιαβόνε στο Παρίσι, η Σάρα Εράνι βαδίζει στο δρόμο της συμπατριώτισσάς της, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Ρολάν Γκαρός με νίκη επί της Σαμάνθα Στόσουρ.

Η 25χρονη Ιταλίδα «θορύβησε» περισσότερο τη γαλλική πρωτεύουσα, προχωρώντας σε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία στην άλλη, αυτή τη φορά κόντρα στη φιναλίστ του 2010 και Νο6 του ταμπλό, Αυστραλή Σαμάνθα Στόσουρ.

Με 7-5, 1-6, 6-3 η Εράνι πήγε κόντρα στα προγνωστικά φτάνοντας πανηγυρίζοντας την σπουδαία πρόκριση έπειτα από 2 ώρες αγώνα στο Philippe Chatrier. Κατώτερη των προσδοκιών η Στόσουρ, παρά το εξαιρετικό δεύτερο σετ, υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη, πληρώνοντάς το με αποκλεισμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ιταλίδα μετρούσε πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις από την αντίπαλό της, με τελευταία αυτή στη Ρώμη πριν από δύο εβδομάδες. Πλέον δεν διεκδικεί όχι ένα, αλλά δύο τίτλους, καθώς έχει προκριθεί και στον τελικό του διπλού, όπου με συμπαίκτρια τη συμπατριώτισσα της, Ρομπέρτα Βίντσι θα αντιμετωπίσουν τις Ρωσίδες, Κιριλένκο/Πέτροβα.

Η Εράνι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στη Μαρία Σαράποβα (Νο2) και την Πέτρα Κβίτοβα (Νο4).

 

Τελευταία Νέα