Νέα ενίσχυση στην ΕΦΟΑ

Gazzetta team
Νέα ενίσχυση στην ΕΦΟΑ

bet365

Η Ομοσπονδία τένις προχωρά σε νέες δράσεις έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της MVS TENNIS SYSTEMS, η οποία με το ποσό των 30.000 ευρώ δίνει τη δυνατότητα στην ΕΦΟΑ να διοργανώσει 12 διεθνή πρωταθλήματα, το πρωτάθλημα Βετεράνων και το Πανελλήνιο Junior’s.

«Εκ μέρους του Δ.Σ. και ολόκληρης της οικογένειας του τένις ευχαριστώ την MVS TENNIS SYSTEMS, για την συνέπειά της στο άθλημά μας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Αριστοτέλη Μουράτογλου, ο οποίος στήριξε ως αθλητής και αποδεικνύει με κάθε τρόπο την αγάπη του στο τένις», ήταν τα λόγια του προέδρου της Ομοσπονδίας Σπύρου Ζαννιά.

Από την πλευρά του ο Αριστοτέλης Μουράτογλου δήλωσε: «Δούλεψα και θα συνεχίσω να δουλεύω για το άθλημα και τα νέα παιδιά που ασχολούνται με αυτό. Ευχαριστώ το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α, που μας έδωσε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε μεγάλες διοργανώσεις. Από τις 05/05/2013 περιμένουμε τη δυνατή παρουσία των φιλάθλων μας στον Μαραθώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα