Εκτός συνέχειας οι Έλληνες

Gazzetta team
Εκτός συνέχειας οι Έλληνες

bet365

Με την πρόκριση των Παυλή-Βέρμπη στην οκτάδα του διπλού των ανδρών και τον αποκλεισμό των Γιακούποβιτς, Γιωτόπουλου και Καπογιάννη συνεχίστηκε το 2nd Hellenic Zeus ITF Pro Circuit στη Χερσόνησο.

Η ημέρα δεν ήταν ιδιαίτερα καλή για τους Έλληνες αθλητές που έμειναν εκτός συνέχειας. Ο Γιώργος Γιωτόπουλος και ο Χάρης Καπόγιαννης δε κατάφεραν να προκριθούν στον 2ο γύρο των Ανδρών, ενώ ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς δεν εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό του ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τα προημιτελικά.

Πιο αναλυτικά, Γιώργος Γιωτόπουλος δε κατάφερε να ολοκληρώσει την αποστολή του κόντρα στο Νο1 του ταμπλό Josh Goodall. Η αναμέτρηση διεκόπη λόγω περιορισμένης ορατότητας κι ενώ ο Έλληνας αθλητής είχε το προβάδισμα με 1-0 στα σετ, αλλά ο Βρετανός κατόρθωσε να "γυρίσει" το παιχνίδι υπέρ του και να πάρει το ματς με 6-7(3), 6-3, 6-2.

Τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του 1ου από τα 5 συνολικά ανδρικά Futures $10.000 που θα διεξαχθούν στη Χερσόνησο, γνώρισε και ο Χάρης Καπόγιαννης από τον Ισραηλινό Tal Eros με 6-1, 7-6(6). Ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς από την άλλη, ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα του για τον 2ο γύρο απέναντι στον Ισραηλινό Tal Eros, γνώρισε όμως την ήττα με 2-6, 7-5, 6-1.

Η μοναδική ελληνική νίκη ήρθε στα διπλά, από τους Τάσο Παυλή και Θανάση Βέρμπη. Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε με 6-3, 3-6, 10-8 των Nekic και Skripnik και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση.

Το πρόγραμμα

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής (5/4) ξεχωρίζουν οι προημιτελικοί αγώνες τόσο στο ταμπλό των Ανδρών όσο και στις Γυναίκες. Από ελληνικής πλευράς το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον αγώνα της Δέσποινας Παπαμιχαήλ εναντίον της Σέρβας Νο 2 του ταμπλό, Teodora Mircic, για μια θέση στα ημιτελικά. Ο αγώνας αυτός θα ανοίξει το πρόγραμμα, στις 11:00 πρωί.

Επίσης, ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς με συμπαίκτη τον Γάλλο Yannick Jankovits αντιμετωπίζουν τους Vladislav Dubinsky (Ρωσία) και Alexandr Kushakov (Ουκρανία), σε αγώνα για τα προημιτελικά του διπλού των Ανδρών (13:00). Τη σκυτάλη παίρνουν οι Μάρκος Καλοβελώνης και ο Χάρης Καπόγιαννης όπου αγωνίζονται εναντίον των Άγγλων Josh Goodall και Harry Meehan (15:00), ενώ την ίδια ώρα οι Τάσος Παυλής και Θανάσης Βέρμπης θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Γάλλους Jerome Inzerillo και Martin Vaisse, διεκδικώντας την είσοδό τους στα ημιτελικά του ταμπλό.

 

Τελευταία Νέα