«Αυλαία» στη Χερσόνησο

Gazzetta team
«Αυλαία» στη Χερσόνησο

bet365

Η Κρήτη συγκεντρώνει για μια ακόμη φορά τα βλέμματα, με τη διεξαγωγή του 2nd Hellenic Zeus ITF Pro Circuit στη Χερσόνησο! Αλέξανδρος Γιακούποβιτς, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η… βροχή οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ημέρας!

Η πρώτη εβδομάδα του τουρνουά άνοιξε την αυλαία του στη Μεγαλόνησο συνοδεία βροχής που χάλασε κάποια από τα σχέδια των διοργανωτών, κάποιοι όμως από τους δικούς μας κατάφεραν να επιβληθούν με την εμφάνισή τους και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς βρίσκονται ήδη στον επόμενο γύρο, ενώ πολύ κοντά είναι και ο Γιώργος Γιωτόπουλος, ο οποίος είναι ένα σετ μακριά από το να πανηγυρίσει την πρόκριση κόντρα στο Νο1 του ταμπλό Josh Goodall. Ο αγώνας θα συνεχιστεί στην Πέμπτη (4/4)..

Πιο αναλυτικά, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ επικράτησε με 2-1 σετ και ανατροπή (5-7, 6-4, 6-1) της Σλοβάκας Vivien Juhaszova, Νο 8 του ταμπλό και προκρίθηκε στην οκτάδα, ενώ ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς νίκησε με 6-4, 7-5 τον Stepan Khotulev από τη Ρωσία.

Αντίθετα δεν τα κατάφεραν ο Τάσος Παυλής ο οποίος ηττήθηκε με 6-0, 6-2 από τον Βούλγαρο Bakalov, ο Κωνσταντίνος Μίκος που έχασε με 6-4, 6-4 από τον Γάλλο Inzerillo και ο Νίκος Κόκκοτας ο οποίος ηττήθηκε με 6-1, 6-3 από τον Βρετανό Short.

Τις εντυπώσεις πάντως έκλεψε ο Γιώργος Γιωτόπουλος, ο κόντραρε στα ίσια το Νο1 του ταμπλό Josh Goodall και πήρε το πρώτο σετ. Ο αγώνας ωστόσο διακόπηκε λόγω περιορισμένης ορατότητας.

 

Τελευταία Νέα