Nέα χορηγία στο τένις

Gazzetta team
Nέα χορηγία στο τένις

bet365

Νέα μεγάλη χορηγία στο τένις για το 2013. Η Ε.Φ.Ο.Α. και η MVS TENNIS SYSTEMS διοργανώνουν για το 2013, από 6 έως 26 Μαΐου και από 23 Σεπτεμβρίου μέχρι 13 Οκτωβρίου, 12 διεθνή πρωταθλήματα, 6 ανδρών και 6 γυναικών, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου GOLDEN COAST στον Μαραθώνα.

Τα πρωταθλήματα είναι της σειράς "Futures", χρηματικών επάθλων 10.000 δολαρίων το καθένα. Το συνολικό κόστος τους ανέρχεται στα 120.000 ευρώ και θα καλυφθεί πλήρως από την MVS TENNIS SYSTEMS.


Τα διεθνή πρωταθλήματα, αποτελούν μεγάλη βοήθεια για τους Έλληνες τενίστες/στριες καθώς τους δίνουν την ευκαιρία να κερδίσουν πόντους στην παγκόσμια κατάταξη με χαμηλό κόστος, αφού αγωνίζονται στη χώρα τους.

Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της MVS TENNIS SYSTEMS κκ Γιώργο Βερνάρδο και Αριστοτέλη Μουράτογλου τους οποίους ευχαρίστησε, τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, για την ευγενική χορηγία τους προς την Ε.Φ.Ο.Α. Ο κ. Ζαννιάς δήλωσε σχετικά: «Είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί, στην Αττική, μεγάλος αριθμός διεθνών πρωταθλημάτων και μάλιστα στον ιστορικό Μαραθώνα, χώρος, που σηματοδοτεί τον Ελληνικό Αθλητισμό. Εύχομαι καλή επιτυχία στην MVS TENNIS SYSTEMS.»

Ο κ. Αριστοτέλης Μουράτογλου, αθλητής του τένις και εκ των εκπροσώπων της MVS TENNIS SYSTEMS, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Σπύρο Ζαννιά και τα μέλη του ΔΣ της ΕΦΟΑ, για την συνεργασία, που έχει σκοπό την ανάπτυξη του Ελληνικού τένις και τη βοήθεια στους Έλληνες αθλητές-τριες, που επιθυμούν να επιλέξουν το τένις σαν βασική τους ενασχόληση.»

 

Τελευταία Νέα