Πολλά τα κέρδη στην Κρήτη!

Gazzetta team
Πολλά τα κέρδη στην Κρήτη!

bet365

Η αυλαία των 8 διεθνών τουρνουά των 10.000 δολαρίων της σειράς Futures ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Κρήτη και τα οφέλη ήταν πολλά, τόσο για τους αθλητές μας, όσο και για το ελληνικό τένις.

Επί ένα μήνα, από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου 219 αθλητές κι αθλήτριες από 37 χώρες αγωνίστηκαν στο Hellenic Zeus ITF Pro Circuit, που περιλάμβανε 5 τουρνουά γυναικών και 3 ανδρών, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Lyttos Beach στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες αποκόμισαν 107 συνολικά πόντους στην παγκόσμια κατάταξη, 27 στο Απλό και 36 στο Διπλό στην ATP και 16 στο Απλό και 28 στο Διπλό στην WTA. Τους περισσότερους πόντους στους Άνδρες πήρε ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς (13 στο Απλό, 24 στο Διπλό) και στις Γυναίκες η Δέσποινα Βογάσαρη (5 στο Απλό, 8 στο Διπλό).

Όμως καλά ήσαν και τα κέρδη των υπολοίπων: Αγγελίνος 17 (11+6), Καπόγιαννης 6 (0+6), Μίκος 1, Παυλής 1, Κόκκοτας 1, Παπαμιχαήλ 9 (1+8), Καϊρη 8 (1+7), Γραμματικοπούλου 6 (5+1), Χριστοπούλου 3 (1+2), Στεφάνου 3 (1+2), Λαλαούνη 1, Φαφαλιού 1.

Στο 1st Hellenic Zeus ITF Pro Circuit συμμετείχαν 170 τενίστες-τενίστριες από το εξωτερικό και 40 από την Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρχαν συμμετοχές από τη Ν. Ζηλανδία, από την Ανγκόλα και από τη Μαλαισία(!). Αναλυτικά εκπροσωπήθηκαν, εκτός από την Ελλάδα, οι χώρες: Ανγκόλα, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βοσνία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Κροατία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Κύπρος, Λετονία, Ουγγαρία, FYROM, Μαλαισία, Μ. Βρετανία, Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Ν. Ζηλανδία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Σλοβακία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, ΗΠΑ.

«Εκ μέρους του Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α και της οικογένειας του Τένις ευχαριστώ την HELLENIC ZEUS και προσωπικά τον κ. Λευτέρη Παπακαλιάτη για την ευγενική χορηγία τους, η οποία έδωσε την δυνατότητα στους Έλληνες αθλητές και στις Ελληνίδες αθλήτριες να κερδίσουν πόντους στην παγκόσμια κατάταξη. Τα αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικά και είμαι βέβαιος ότι η HELLENIC ZEUS θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να στηρίζει το άθλημά μας», ήταν το σχόλιο του προέδρου της Ομοσπονδίας Σπύρου Ζαννιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα