Τρεις προκρίσεις στην Κρήτη

Gazzetta team
Τρεις προκρίσεις στην Κρήτη

bet365

Το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά πήραν οι Θόδωρος Αγγελίνος, Αλέξανδρος Γιακούποβιτς, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο 3ο combined tournament του 1st Hellenic Zeus ITF Pro Circuit, που διεξάγεται στο Lyttos Beach, στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Κωνσταντίνος Μίκος, Σταματία Φαφαλιού, Αντριάνα Χριστοπούλου και τα δίδυμα Γιωτόπουλος/Λένης (Σουηδία) Χριστοπούλου/Στεφάνου.

Πιο αναλυτικά, ο Αγγελίνος, Νο 5 του ταμπλό, ξεπέρασε το εμπόδιο του Γάλλου Λοκολί με 6-4, 7-5 και θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (15/11) στις 10:30 τον Σέρβο Κάκιτς (Νο 4). Στον ελληνικό «εμφύλιο» ο Γιακούποβιτς υπερίσχυσε του Μίκου με 6-4, 6-1 και θα αγωνιστεί στις 10:30 με τον Ιταλό, Οραντίνι. Τέλος, η Γραμματικοπούλου συνεχίζοντας τις καλές της εμφανίσεις απέκλεισε την Σλοβάκα, Μάλοβα με 6-1, 6-3 και θα βρει στο δρόμο της στις 10:30 την Ελβετίδα, Κόχερ.

Χωρίς ελληνική παρουσία θα συνεχιστούν τα Διπλά αφού οι Γιωτόπουλος/Λένης (Σουηδία) ηττήθηκαν από τους Κουακόντ (Γαλλία)/Ντουμπάιλ (Βέλγιο) με 6-2, 6-1 και οι Χριστοπούλου/Στεφάνου από τις Εραϊντίν (Τουρκία)/Μάιερς (Αυστραλία) με 7-6(4), 6-2.

 

Τελευταία Νέα