O «Εθνικάρας» κυριεύει το ΟΑΚΑ!

Gazzetta team
O «Εθνικάρας» κυριεύει το ΟΑΚΑ!
Ο «θρυλικός» Εθνικάρας παρακολουθεί στο ΟΑΚΑ την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουγγαρία και η χαρακτηριστική κραυγή του «γεμίζει» το Στάδιο, περνώντας μέσα από τον τηλεοπτικό δέκτη!

Ο Γιάννης Ματζουράνης αποτελεί χαρακτηριστική φιγούρα των ελληνικών γηπέδων εδώ και πολλές δεκαετίες, με το σύνθημα «Εθνικάρα» να αποτελεί ένα από τα πιο cult στοιχεία του ποδοσφαίρου της χώρας!

Ως ένθερμος υποστηρικτής της Εθνικής δεν θα μπορούσε να λείπει από το «Σπύρος Λούης», όπου παρακολουθεί το παιχνίδι της με την Ουγγαρία για την 3η αγωνιστική του UEFA Nations League, με τη γνωστή χαρακτηριστική κραυγή του να ακούγεται σε όλο το γήπεδο και να μεταφέρεται μέσα από την τηλεοπτική κάλυψη!

Έτσι κάθε... σαλόνι ή γραφείο μπορεί να ακούει τον «Εθνικάρα», που δεν κουράζεται να κάνει αυτό που συνηθίζει εδώ και χρόνια και τον έχει καταστήσει μοναδικό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα