Εθνική Ελλάδας: And what about Vlachodimos?

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Ελλάδας: And what about Vlachodimos?
Το Gazzetta.gr ξετυλίγει το... κουβάρι της υπόθεσης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Πόσο κοντά είναι στην Εθνική Ελλάδας, τι προκύπτει από πηγές κοντά στην ΕΠΟ και ποιές είναι οι πραγματικές του πιθανότητες για την Γερμανία; Οι απαντήσεις εδώ!
Μεγάλος... ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το εάν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει σοβαρές πιθανότητες να παίξει στην Εθνική ανδρών της Γερμανίας ή όχι. Ανεξάρτητα από το ότι δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ότι το scouting των Γερμανών είναι τόσο... ζεστό (σ.σ. πέραν της λογικής των Γερμανών του να παρακολουθούν ότι... κινείται) ο Βλαχοδήμος είναι με υποθετικές συνθήκες στο γκρουπ των κίπερ που... μάχονται για το Νο3 της Εθνικής. Ο Νο1 διαχρονικά είναι ο Νόιερ και ο δεύτερος ο Τερ Στέγκεν. Στην θέση Νο3 είναι ο Τραπ. Πίσω του καραδοκούν οι Λένο, Φέρμαν, ο επί σειρά ετών Νο3 Τσίλερ και ο Μπάουμαν. Σε αυτό το... γκρουπ τερματοφυλάκων θα πρέπει να μπει ο Βλαχοδήμος. Επίσης οι Γερμανοί στην ιεραρχία και τη νοοτροπία τους έχουν το εξής: εάν πρέπει να προτιμήσουν τον Τσίλερ που έχει κληθεί ξανά από άλλον πορτιέρο - που δεν έχει συμμετοχές - θα πάνε στην πιο... σίγουρη για αυτούς λύση.
Ανεξάρτητα από τα παραπάνω δεδομένα από πηγές κοντά στην ΕΠΟ προκύπτει ότι ο Βλαχοδήμος έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει στην Ελλάδα. Εάν είναι έτσι τα πράγματα μήπως αυτό εκπορεύεται από το γεγονός ότι δεν βλέπει... φως για την Εθνική Γερμανίας; Η ΕΠΟ επισήμως και ανεπίσημα αποφεύγει να τοποθετηθεί στα όσα της προσάπτονται. Οι ίδιες πηγές κοντά στην Ομοσπονδία αναφέρουν πως το θέμα χειρίζονται οι Βρύζας - Σκίμπε μιλώντας με την πλευρά του πορτιέρο της Μπενφίκα και σε πολύ καλό κλίμα το τελευταίο διάστημα. Επίσης προφανώς και όλο αυτό δεν έχει να κάνει με το τι μπορεί να πιστεύει ο Σκίμπε, ο οποίος πάντως έχει τάση να στηρίζει τους παίκτες με γερμανικές καταβολές.
Τέτοια περίπτωση είναι ο Βλαχοδήμος. Σε επίπεδο κίπερ καλύτερος από τον Βλαχοδήμο στην δεδομένη στιγμή για την Εθνική δεν φαίνεται να υπάρχει. Ωστόσο όποια άποψη και να υπάρχει ο Βλαχοδήμος απλώς πρέπει να κληθεί στην Εθνική και να κάνει μία συμμετοχή. Εν κατακλείδι: ο Βλαχοδήμος δεν είναι τόσο κοντά στην Εθνική Γερμανίας όσο παρουσιάζεται. Όμως δεν είναι και... καπαρωμένος στο 100% από την ΕΠΟ. Δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια διασφάλιση. Πηγές πάντως κοντά στην ελληνική Ομοσπονδία τονίζουν πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να προκύψουν ευχάριστα. Αναμονή λοιπόν...
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα