Δεν χρειάστηκε νοσοκομείο ο Σο

Κώστας Ζάλιαρης
Δεν χρειάστηκε νοσοκομείο ο Σο
Στ' αποδυτήρια του «Γουέμπλεϊ» παρέμεινε ο Λουκ Σο, υπό την επίβλεψη δυο γιατρών, αφού δεν χρειάστηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο του Λονδίνου μετά το άσχημο χτύπημα στο κεφάλι. Επανήλθε άμεσα σε καλή κατάσταση, περπατούσε, μιλούσε και ενημέρωνε τους δικούς του από το κινητό...

Στην Αγγλία «πάγωσαν» βλέποντας το νέο... ραντεβού με την ατυχία που είχε ο αριστερός οπισθοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το βράδυ του Σαββάτου, όταν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Ισπανούς στο «Γουέμπλεϊ» για το Nations League σε φάση με τον Καρβαχάλ χτύπησε στο κεφάλι και σωριάστηκε άτσαλα στο έδαφος.

Χρειάστηκε αρκετά λεπτά για ν' αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και οξυγόνο, ωστόσο, επανήλθε σχετικά άμεσα και δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Όπως ενημέρωσε και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ λίγο μετά το φινάλε του αγώνα με τους Ίβηρες, ο Σο περπατούσε και μιλούσε με τους συμπαίκτες του στ' αποδυτήρια, όντας σε καλή κατάσταση και έχοντας ξεπεράσει την αρχική ζαλάδα, ωστόσο, χρειάστηκε να τον επιβλέπουν δυο γιατροί από τη στιγμή που επρόκειτο για χτύπημα στο κεφάλι.

Εννοείται πως δεν θα παραστεί στο φιλικό της προσεχούς Τρίτης απέναντι στην Ελβετία, αφού δεν υπάρχει λόγος για οποιοδήποτε ρίσκο αυτή τη στιγμή.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα