«Μπορεί να φτάσει στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός»

«Μπορεί να φτάσει στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός»

«Μπορεί να φτάσει στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μίλησε στο gazzetta.gr και τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στο Final Four ενώ για την αποψινή «μάχη» στο ΣΕΦ, έδωσε προβάδισμα στην παρέα του.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:45, ET1) τη Μπαρτσελόνα με τους Καταλανούς να έχουν αυτή τη στιγμή το καλύτερο ρεκόρ στην Ευρωλίγκα με 17-2. Η ομάδα του Τσάμπι Πασκουάλ ολοκλήρωσε την πρώτη φάση με ρεκόρ 9-1 και ως τώρα στο TOP-16 έχει 8-1. Αξίζει να σημειωθεί πως η «μπλαουγκράνα» έχουν μόλις μια ήττα (σ.σ. από την Κίμκι) μακριά από το Παλάου Μπλαουγκράνα. Πρόκειται για ακόμη ένα στοιχείο το οποίο μαρτυρά με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το πόσο δύσκολη είναι απόψε η αποστολή των Πειραιωτών. Ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ισπανίας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μίλησε στο gazzetta.gr για την αποψινή «μάχη», εξήγησε πως η παρέα του θέλει μόνο τη νίκη για να «κλειδώσει» ουσιαστικά πρωτιά και πρόκριση ενώ παραδέχτηκε πως δεν ψάχνει καμία ρεβάνς για τον χαμένο περσινό ημιτελικό στην Κωνσταντινούπολη. Ο «Λα Μπόμπα» έδωσε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στο Final Four σε Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φυσικά στην παρέα του ενώ αναφορικά με τον τραυματισμό του είπε πως στόχος του είναι να βρίσκεται στο 100% όταν θα κρίνονται οι τίτλοι.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα προσφέρεται σε απόδοση 1.725 στην sportingbet

Που θεωρείς πως θα κριθεί το αποψινό ματς και πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα σου;

«Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω πως έχουν αλλάξει πολλά από το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Έχουν περάσει άλλωστε σχεδόν δύο μήνες από τότε και είναι λογικό οι δύο ομάδες να έχουν αλλάξει πολλά στον τρόπο που παίζουν ενώ ο Ολυμπιακός έχει και κάποιες αλλαγές στο ρόστερ του. Για εμάς το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό καθώς θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και την πρώτη θέση, γι’ αυτό και θέλουμε τη νίκη. Θεωρώ πως το ματς θα κριθεί στον ρυθμό που θα πάρει. Και οι δύο ομάδες έχουν τον δικό τους ρυθμό, όποια από τις δύο πάει το ματς εκεί που θέλει, τότε θα βρεθεί πιο κοντά στη νίκη».

Από το ξεκίνημα της σεζόν η Μπαρτσελόνα παρουσιάζει τρομερή σταθερότητα στην Ευρωλίγκα, αλλά πολλά σκαμπανεβάσματα στην ACB. Που θεωρείς πως οφείλεται αυτό το γεγονός;

«Η αλήθεια είναι πως στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν αρχίσαμε καθόλου καλά. Αλλά τώρα θεωρώ πως παίζουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Εντάξει, χάσαμε από την Κάχα Λαμποράλ την Κυριακή, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ξέρουμε πως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα. Έχουμε πάρει το Κύπελλο Ισπανίας και θέλουμε το πρωτάθλημα, ξέρουμε ότι έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας και είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε. Στην Ευρωλίγκα πηγαίνουμε πολύ καλά, αλλά και εδώ δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμη. Οπότε χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά να κάνουμε και στις δύο διοργανώσεις. Δεν ανησυχούμε, ξέρουμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε και καλύτεροι και συνεχίζουμε με αυτή τη σκέψη και τον στόχο καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι».

Πριν σχεδόν δέκα μήνες, ο Ολυμπιακός σας είχε νικήσει και αποκλείσει στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Μετά τη νίκη σας στο πρώτο παιχνίδι του TOP-16, ψάχνετε ακόμη μια νίκη-ρεβάνς για την περσινή ήττα σας στη Πόλη;

«Όχι, όχι, δεν υπάρχει καν σαν σκέψη κάτι τέτοιο στο μυαλό μας. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Κάποιες φορές θα χάσεις μεγάλα ματς, κάποιες άλλες θα τα κερδίσεις. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, αν κάνεις πρωταθλητισμό, δεν πρέπει να μένεις πίσω. Τα διαγράφεις και συνεχίζεις. Εμείς έχουμε ξεχάσει ήδη όχι τον ημιτελικό της Κωνσταντινούπολης, αλλά και το παιχνίδι που δώσαμε την Κυριακή κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Έχουμε στο μυαλό μας μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό και όχι για να πάρουμε ρεβάνς, αλλά επειδή είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε».

Από την μέχρι τώρα εικόνα των ομάδων, αλλά και την εξέλιξη των ομίλων μέχρι στιγμής, μπορείς να προβλέψεις ποιες ομάδες θα βρεθούν τον Μάη στο Final Four του Λονδίνου;

«Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στο Final Four, το ίδιο και η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτό, όμως, που με ενδιαφέρει είναι να περάσουμε εμείς στο Final Four και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Από το τέλος της περσινής σεζόν μέχρι και σήμερα, τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά για σένα καθώς ακόμη ο τραυματισμός σου στο πόδι σε ενοχλεί και δεν σου επιτρέπει να αποδίδεις όσα μπορείς. Σε έχει προβληματίσει αυτό; Σε τι κατάσταση είσαι τώρα;

«Νιώθω καλύτερα. Δουλεύουμε πολύ με τους ανθρώπους της ομάδας και τους ευχαριστώ γιατί κάνουν τρομερή δουλειά και με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Εντάξει στεναχωριέμαι γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω όσο θέλω, αλλά και οι τραυματισμοί είναι μέσα στον αθλητισμό. Αυτό που θέλουμε και το έχουμε βάλει στόχο και με το ιατρικό τιμ, αλλά και τον κόουτς είναι να είμαι στο 100% όταν θα κριθούν οι τίτλοι. Και θεωρώ πως βαδίζουμε σωστά προς τον στόχο μας αυτόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα