«Νοοτροπία, οργάνωση & εμπειρία»

Στέλλα Παπαδοπούλου
«Νοοτροπία, οργάνωση & εμπειρία»

bet365

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Νέα Κηφισιά (20/10, 3μ.μ.) με αρκετά προβλήματα τραυματισμών κι ο Φώτης Τακιανός μίλησε στο gazzetta.gr για το τι θέλει να κερδίσει η ομάδα από αυτή την χρονιά, όσο και για την αγάπη του κόσμου.

Το συγκρότημα του Φώτη Τακιανού δεν άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α2, αφού γνώρισε άσχημη ήττα στην έδρα του Κόροιβου Αμαλιάδας. Κόντρα στη Νέα Κηφισιά, ξέρει πως λόγω των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίζει, αλλά και της καλής κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα των Βορείων προαστίων, το παιχνίδι θα έχει δυσκολίες.

Ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε στο gazzetta.gr για το τι περιμένει κόντρα στην ΑΕΝΚ: «Παίζουμε με μία ομάδα που δείχνει να είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Κόντρα στην Κηφισιά θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και να επιβάλουμε τον δικό μας, ότι συνεπάγεται αυτό, στη λογική του τι έχουμε αποφασίσει να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να επιβληθούμε μέσα από την αμυντική μας λειτουργία.

Η ομάδα μου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών κι έτσι δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο. Έχουμε αρκετούς αμφίβολους παίκτες. Κάποιοι θα δοκιμάσουν πριν το παιχνίδι... ο Καραδολάμης, ο Βουκαντίνοφ. Και οι δύο προπονήθηκαν ελαφρά την Πέμπτη (18/10) και την Παρασκευή (19/10) και θα έχουμε την εντολή του γιατρού πριν το παιχνίδι, για να δούμε αν θα αγωνιστούν».

Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και η παρουσία του είναι αρκετά σημαντική: «Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι θα βρεθεί κοντά μας. Έγινε η προσπάθεια από τη μεριά της διοίκησης να ενημερωθούν όλοι γι΄ αυτόν το ματς

Είναι δεδομένο πως ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και τη στηρίζει έτσι κι αλλιώς. Απλά αυτό που πρέπει να καταλάβει είναι ότι θα πρέπει να τη βοηθήσουν παραπάνω τώρα, γιατί οι συνθήκες το ζητάνε αυτό. Είναι μια δύσκολη χρονιά, μία μεταβατική χρονιά, η οποία χρειάζεται και τη στήριξη του κόσμου».

Ο ΟΦΗ κινδύνεψε το περασμένο καλοκαίρι να μην κατέβει στο πρωτάθλημα, αλλά η αγάπη που υπάρχει γι΄αυτή την ομάδα δεν επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Έτσι, φέτος αρχίζει μία νέα προσπάθεια κι ο Φώτης Τακιανός μίλησε για τους στόχους που έχουν θέσει: «Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι είχαμε φτάσει στο σημείο να συζητιέται ακόμα και το ενδεχόμενο να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα. Η αγάπη περισσότερο κάποιων ανθρώπων και του κόσμου του Ηρακλείου ώθησαν κάποιους ν' ασχοληθούνε με την ομάδα και τελικά να μπορέσει την ύστατη στιγμή θα έλεγα, να πάρει μέρος.

Αυτό το οποίο συζήτησα με τους ανθρώπους της διοίκησης είναι να μπορέσει η ομάδα φέτος, σίγουρα, να παραμείνει στην κατηγορία και να δημιουργήσει αυτά που απαιτούνται για μία ομάδα. Νοοτροπία, οργάνωση κι έναν κορμό παικτών από το φετινό ρόστερ, ώστε του χρόνου, αφού πετύχουμε κάποια πράγματα, να μπορέσουμε να βάλουμε στόχο για κάτι καλύτερο.

Έτσι, εάν πετύχουμε σε αυτούς τους τρεις τομείς θα μπορέσουμε να στοχεύσουμε κάτι καλύτερο και σίγουρα θα έχουμε περισσότερο χρόνο και μεγαλύτερη εμπειρία. Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή. Φυσικά όλα αυτά, εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες και μιλάω περισσότερο για τις συνθήκες που επικρατούν στο κοινωνικό περιβάλλον μας... Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει από μέρα σε μέρα, με τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε».

Μέσα στην χρονιά ο Έλληνας τεχνικός θέλει να υπάρχει υγεία: «Μας πονάει πάρα πολύ το ότι έχουμε πολλούς τραυματισμούς στην ομάδα και ουσιαστικά μας έχει απαγορέψει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Η ευχή μου είναι να υπάρχει υγεία στη δική μου ομάδα και φυσικά σε όλες τις ομάδες. Να είμαστε υγιείς, για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που είναι περισσότερα από τα καλά που υπάρχουν».

 

Τελευταία Νέα