«Σκεφτόμαστε το ντέρμπι, αλλά... »

«Σκεφτόμαστε το ντέρμπι, αλλά... »

Αντώνης Κατσίκης
«Σκεφτόμαστε το ντέρμπι, αλλά... »

bet365

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε στο gazzetta.gr και παραδέχτηκε πως στο μυαλό του υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά ξεκαθάρισε πως προέχει το ματς με την Εφές Αναντολού.

Ο Σκοπιανός φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος μίλησε στο gazzetta.gr για την εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και τα «καυτά» εκτός έδρας ματς που έρχονται με Εφές Αναντολού (19/10) και Παναθηναϊκό (22/10). Ο 30χρονος φόργουορντ, όμως, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του, παραδέχτηκε πως το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο ήδη... γυρίζει στο μυαλό του.

Η νίκη του Ολυμπιακού στην Τουρκία επί της Εφές πληρώνει 2.20 στην sportingbet

Κόντρα στον ΠΑΟΚ δείξατε δύο πρόσωπα. Ένα μέτριο ως κακό στα πρώτα 25 λεπτά και ένα αρκετά καλό στο τελευταίο τέταρτο του ματς. Υπάρχει εξήγηση γι' αυτά τα σκαμπανεβάσματα;

«Θεωρώ πως είναι λογικό, ειδικά γι' αυτή την εποχή όπου όλες οι ομάδες ψάχνουν την ταυτότητα τους, το ίδιο να κάνουμε και εμείς και να έχουμε σκαμπανεβάσματα μέσα στα παιχνίδια. Ο κόουτς προσπαθεί να βάλει κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας και κάποιες φορές μπορεί να συμβεί αυτό. Θεωρώ, όμως, πως άλλαξαν όλα όταν βελτιώσαμε την άμυνα μας. Για εμάς από εκεί αρχίζουν και εκεί τελειώνουν όλα, στην άμυνα. Όταν παίζουμε την άμυνα που θέλει ο κόουτς, τότε όλα γίνονται πιο εύκολα. Βρίσκουμε ρυθμό και στην επίθεση».

Ο κόουτς μετά το παιχνίδι ουσιαστικά έστειλε ένα «μήνυμα» σε όλους σας λέγοντας πως ο Κάιλ Χάινς αποτελεί παράδειγμα αφού παίζει σε όλα τα ματς πάντα με τον ίδιο τρόπο. Είτε πρόκειται για φιλικό, είτε για τον τελικό της Ευρωλίγκας. Το σχόλιο σου;

«O κόουτς έχει απαιτήσεις και αυτό είναι λογικό. Και ο κόσμος έχει απαιτήσεις, είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος, οπότε το να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα, όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου, δεν είναι σωστό. Κάποιες φορές, δυστυχώς, δεν σου βγαίνει ένα παιχνίδι, αυτό είναι όλο. Και στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Ο κόουτς έχει πάντα απαιτήσεις από όλους μας και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να βγάζουμε στο παρκέ όσα μας ζητάει».

Πλέον μπροστά σας υπάρχουν δύο πάρα πολύ σημαντικά ματς, με Εφές Αναντολού και Παναθηναϊκό. Με το χέρι στην καρδιά, υπάρχει στο μυαλό σου το ντέρμπι;

«Φυσικά. Θα ήταν παράλογο να μην υπάρχει. Αλλά το θέμα είναι πως πρέπει να προετοιμάσουμε έτσι τον εαυτό μας ώστε να δώσουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι και τρεις ημέρες πριν. Έτσι που ήρθε το πρόγραμμα πρέπει να ετοιμάσουμε το μυαλό μας και το κορμί μας για δύο εκτός έδρας και εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια μέσα σε διάστημα μερικών ημερών. Και θα το κάνουμε. Θέλουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια, σκεφτόμαστε το ντέρμπι, αλλά πρώτα υπάρχει το παινχίδι με την Εφές Αναντολού».

Την Παρασκευή λοιπόν θα επιστρέψετε στο γήπεδο όπου πριν πέντε μήνες ανεβήκατε στην κορυφή της Ευρώπης. Τα συναισθήματα;

«Tο περιμένουμε πως και πως. Το έχουμε συζητήσει και με τα παιδιά, θα είναι εξαιρετικό το συναίσθημα. Επιστρέφουμε εκεί όπου καταφέραμε κάτι που ελάχιστοι πίστευαν, θα είναι αρκετά ευχάριστο, αλλά μόλις αρχίσει το ματς θα πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να σκεφτούμε μόνο το πως θα νικήσουμε την Εφές Αναντολού».

 

Τελευταία Νέα