«Να χαίρεται να μας βλέπει!»

Γιάννης Ράμμας
«Να χαίρεται να μας βλέπει!»

bet365

Ο Γιώργος Πρίντεζης επέστρεψε στην Εθνική Ομάδα και μίλησε στο gazzetta.gr για το στόχο που ξεπερνά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και φτάνει μέχρι στην γαλανόλευκη υπερηφάνεια.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν γεμάτη από... Γιώργο Πρίντεζη. Ο 27χρονος φόργουορντ άφησε πίσω του την τραυματική σεζόν 2010-11 και με εμφανίσεις βγαλμένες απ' τα καλύτερα όνειρά του βοήθησε τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή εντός κι εκτός συνόρων. Η επανάκλησή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν... στανταράκι κι ο «Πριντ» των φωσφοριζέ παπουτσιών (σ.σ. «Είναι για το... σκοτάδι» είπε με χιούμορ) εύχεται να συνεχίσει με το πόδι στο γκάζι και με την Εθνική Ομάδα.

Κάνε εγγραφή στην bet-at-home και πάρε μπόνους 50%

Μιλώντας στο gazzetta.gr, αποκάλυψε τον στόχο του ίδιου και της «γαλανόλευκης», που αρχίζει από χαμηλά (βλ. πρόκριση απ' το Προολυμπιακό Τουρνουά) και φτάνει στο... ταβάνι (βλ. εθνική ικανοποίηση).

-Οι περισσότεροι σου ευχήθηκαν «Καλή επιστροφή». Αλλά ένας αθλητής τι εύχεται; Να μη σταματά να παίζει ούτε το καλοκαίρι ή να κάνει διακοπές;
Ένας αθλητής προτιμά τα πάντα! Προτιμά και να παίζει, αλλά και να 'χει και το σωστό χρόνο ξεκούρασης. Απ' τη στιγμή που αυτό το καλοκαίρι δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, είμαστε εδώ για την Εθνική, να τη βοηθήσουμε, να δώσει ο καθένας ό,τι μπορεί για να πετύχει το στόχο της.

-Ο οποίος στόχος αρχίζει πού και καταλήγει πού;
Προς το παρόν σκεφτόμαστε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ας πάρουμε τα πράγματα πιο απλά, πιο σεμνά, ας περάσουμε πρώτα εκεί πέρα και μετά βλέπουμε πού μπορούμε να φτάσουμε.

-Ο βαθμός δυσκολίας στο Προολυμπιακό Τουρνουά πόσο υψηλός είναι; Με δεδομένο ότι αρχικά αντίπαλοι είναι το Πουέρτο Ρίκο κι η Ιορδανία κι απ' τις συνολικά 12 προκρίνονται οι 3 χώρες;
Κάθε χρονιά είναι δύσκολη. Κρύβει τις παγίδες της. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σίγουρα τίποτα δεν είναι εύκολο. Κάθε χρονιά τίποτα δεν είναι εύκολο. Αυτή η ομάδα έχει έναν κορμό, έχει παίκτες που μπορούν να σταθούν κι είμαι αισιόδοξος γενικά.

-Υπάρχει σχέση μεταξύ αθλητισμού και κρίσης; Ή το «να δώσουμε λίγη χαρά στον Έλληνα» το λέμε μόνο για να το λέμε;
Όχι, υπάρχει! Γενικότερα το μπάσκετ δίνει πάντα χαρές. Και σε συλλογικό και σε εθνικό επίπεδο. Ας ελπίσουμε να είμαστε κι εμείς σε εθνικό επίπεδο αυτοί που θα δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο και να χαίρεται να μας βλέπει!

-Επέστρεψες με... φόρα στην Εθνική Ομάδα. Τι μπορούμε να περιμένουμε να δούμε από εσένα;
Αυτά που προσπαθούσα να βγάλω στον Ολυμπιακό, θα προσπαθήσω να τα βγάλω κι εδώ πέρα. Από εκεί και πέρα θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Αναλόγως ποιος θα είναι ο ρόλος μου, να προσπαθήσω να βοηθήσω, είτε ο ρόλος μου είναι για ένα λεπτό ή για παραπάνω».

 

Τελευταία Νέα