«Βλέπει» τελικό η Σολωμού

Gazzetta team
«Βλέπει» τελικό η Σολωμού

bet365

Με τους καλύτερους οιωνούς άνοιξε και στο Αϊντχόφεν η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος συγχρονισμένης κολύμβησης, με την Δέσποινα Σολωμού να τερματίζει 4η στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο.

Εξαιρετική η παρουσία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία συγκέντρωσε 89.600 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της μεγάλα ονόματα του αθλήματος, όπως την Ιταλίδα Λίντα Σερούτι και την Αυστριακή Ναντίν Μπράντλ που κατέλαβαν την 5η και την 6η θέση αντίστοιχα.

Την πρώτη θέση πήρε το φαβορί, η Ρωσίδα Ναταλία Ισένκο με 97.400 βαθμούς ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν η Άντρεα Φουέντες από την Ισπανία με 94.600 βαθμούς και η Λολίτα Ανανάσοβα από την Ουκρανία με 90.600 βαθμούς.

Την Πέμπτη (24/5) θα πραγματοποιηθεί η προκριματική φάση του ελεύθερου μέρους και η τελική βαθμολογία για πρόκριση στην τελική φάση θα προκύψει από το άθροισμα του τεχνικού και του ελεύθερου μέρους. Στην επόμενη φάση θα περάσουν οι 12 πρώτες αθλήτριες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Δέσποινα Σολωμού θα είναι ανάμεσα σε αυτές.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα