Δίπλα στον Φούντα ο Κωστένογλου

Δίπλα στον Φούντα ο Κωστένογλου

Δίπλα στον Φούντα ο Κωστένογλου

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του Ταξιάρχη Φούντα με τον τεχνικό της Ένωσης να μιλάει για την περιπέτεια υγείας του παίκτη του.

«Ήταν μια δύσκολη στιγμή. Παρουσιάστηκαν προβλήματα ως προς την αναπνοή του ειδικότερα. Ευτυχώς ο γιατρός μας αλλά και ο γιατρός του ΠΑΟΚ επιμελήθηκαν την κατάσταση. Για κάποια δευτερόλεπτα δύο φορές δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα όμως αυτό ξεπεράστηκε και θα ήθελα να αναφερθώ στην βοήθεια του ΠΑΟΚ και του Παντελή Κωνσταντινίδη. Τα πράγματα πήγαν καλά, όλες οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές και σήμερα επέστρεψε με το γιατρό της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Για το γεγονός ότι έμεινε μαζί του χθες το βράδυ στο Ιπποκράτειο σχολίασε «Είναι ηθική υποχρέωση του προπονητή να βρίσκεται πάντα δίπλα στον ποδοσφαιριστή του. Ιδιαιτέρα τις πρώτες ώρες τα πράγματα ήταν κάπως συγκεχυμένα. Όμως μετά τις δύο τη νύχτα είχε πολύ καλή επικοινωνία και κάναμε ακόμη και πλάκα για το αν θα μπορέσει να παίξει στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι στα νέα παιδιά πρέπει να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα