Σταφυλίδης: «Πιο σοβαρός ο Ατρόμητος»

Σταφυλίδης: «Πιο σοβαρός ο Ατρόμητος»

Gazzetta team
Σταφυλίδης: «Πιο σοβαρός ο Ατρόμητος»

bet365

O Kώστας Σταφυλίδης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στα πλέι οφ και για τον εαυτό του, ενώ τόνισε ότι ο πιο σοβαρός αντίπαλος του «δικεφάλου» είναι ο εαυτός του.

Ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του στη SportDay παραδέχτηκε ότι η νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι «δικεφάλων» την ανεβάζει ψυχολογικά και υποστήριξε ότι με νίκη τη Δευτέρα, ο στόχος της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα γίνεται περισσότερο ορατός.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Σταφυλίδη:

Αρχικά, Κώστα, τι θυμάσαι από την προχθεσινή μεγάλη φάση που έκρινε το ματς;

«Εκείνη τη στιγμή πήρα την μπάλα και ο Φωτάκης μου είπε… προχώρα. Εκείνος έβλεπε καλύτερα τον χώρο. Εγώ είχα μπροστά μου τον Μάκο και δεν είχα καλή αίσθηση. Τον πέρασα και κοντά στην περιοχή σούταρα, έγινε η κόντρα και μετά ο Γεωργιάδης έβαλε το γκολ».

Αλήθεια, αν ο Φωτάκης δεν σου έλεγε αυτή τη λέξη, δεν θα ανέβαινες; Γιατί προχθές είχες λίγα ανεβάσματα.

«Δεν νομίζω ότι θα ανέβαινα, γιατί δεν είχαν καλή αίσθηση του χώρου. Ο Φωτάκης με βοήθησε και με ώθησε».

Εμείς τώρα μαθαίνουμε τον Σταφυλίδη. Τελικά ποια η δική σου φιλοσοφία, πώς βλέπεις τη θέση σου, τι παίρνεις από άλλους παίκτες;

«Κάνω προσπάθεια να είμαι συνεπής σε ό,τι ζητάει ο προπονητής. Πολλές φορές όμως έρχονται μερικά πράγματα αυθόρμητα. Από τον Λίνο πρέπει να πάρω πολλά σε θέματα τακτικής που είναι πολύ καλός, όπως και επιθετικά».

Κώστα, ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του ποδοσφαιριστή Σταφυλίδη; Τι σου λένε και τι καταλαβαίνεις εσύ;

«Πολλές φορές παρασύρομαι. Κάνω λάθη που δεν πρέπει. Θέλω να πάρω την μπάλα και να βγω μπροστά. Αυτό είναι θέμα μυαλού και θέμα εμπειρίας. Μέσα από τις εμπειρίες σίγουρα θα βάλω και μυαλό…»

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός σας για την πρωτιά;

«Ολες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Θεωρώ όμως ότι ο Ατρόμητος είναι η πιο σοβαρή ομάδα. Αυτή είναι η εντύπωσή μου χωρίς να υποτιμώ Παναθηναϊκό και ΑΕΚ».

Το γκολ αυτό με την ΑΕΚ, αλλάζει την ιστορία των πλέι οφ. Σας δίνει μεγαλύτερη πίστη και αισιοδοξία;

«Ναι, ισχύει αυτό. Ηταν το πρώτο παιχνίδι, το κερδίσαμε και μειώσαμε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Αν κερδίσουμε και τη Δευτέρα, τότε θα είμαστε ακόμη πιο κοντά στην πρώτη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα