Προβλημάτων συνέχεια στην ΑΕΚ

Προβλημάτων συνέχεια στην ΑΕΚ

Προβλημάτων συνέχεια στην ΑΕΚ

bet365

Συνεχίζει να... πονοκεφαλιάζει ο Νίκος Κωστένογλου στην ΑΕΚ, αφού είδε για μία ακόμα μέρα αρκετούς ποδοσφαιριστές του ν' απέχουν απ' το κανονικό μέρος της προπόνησης.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για την πολύ κρίσιμη της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε πέντε παίκτες ν' απέχουν απ'΄την προπόνηση. Συγκεκριμένα εκτός του δεδομένα απόντα Ταξιάρχη Φούντα, εξετάσεις έκανε ο Φαμπιάν Βάργκας και ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα των συμπαικτών του.

Παράλληλα μόνοι τους προπονήθηκα τόσο ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, όσο και ο Τραϊανός Δέλλας που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Γι' αυτό ο Νίκος Κωστένογλου έχει δώσει ρεπό και ως εκ τούτου το επόμενο ραντεβού με τους παίκτες του θα είναι το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα