Προφυλάχθηκε ο Γεωργιάδης
Σε χαλαρούς ρυθμούς ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Όσοι παίκτες δεν έπαιξαν σε όλο το 90λεπτο, αλλά και αρκετοί μικροί από την Β΄ ομάδα ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν προπονήθηκε καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Το πρόβλημα δεν φαίνεται ότι μπορεί να τον ταλαιπωρήσει περισσότερο και από αύριο θα συμμετέχει κανονικά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
