«Έχουμε ασχοληθεί με Λαζαρίδη»

Gazzetta team
«Έχουμε ασχοληθεί με Λαζαρίδη»

bet365

Ο Γιώργος Δώνης παραδέχθηκε πως ο Ατρόμητος έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Νίκου Λαζαρίδη που μένει ελεύθερος από τον Αρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δώνης στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τον Λαζαρίδη: «Το πρώτο πράγμα που θέλει να λύσει η διοίκηση είναι το αν θα μείνει το προπονητικό τιμ. Ηδη έχω σχεδιάσει τον προγραμματισμό και έχω ήδη δηλώσει τις προτιμήσεις μου. Ο Λαζαρίδης είναι ένας πολύ καλός στόπερ και με βασικό πλεονέκτημα το ότι είναι αριστεροπόδαρος. Έχουμε ασχοληθεί μαζί του».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω ότι αν δεν είχαμε την ψυχολογική αλλά και σωματική πίεση στον τελικό κυπέλλου, και ήμασταν καλύτερα θα μπορούσαμε να "χτυπήσουμε" και το χθεσινό ματς. Εμείς είμαστε μία ομάδα που πηγαίνει βήμα-βήμα. Στόχος πάντα θα πρέπει να είναι η πρώτη θέση, παρότι έχουμε τις λιγότερες πιθανότητες στα πλέι-οφ. Ο Ατρόμητος μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να κοντράρει τους πιο έμπειρους αντιπάλους, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε εύκολα το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για Τσάμπιονς Λιγκ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είναι καλύτεροι και πιο έμπειροι, αλλά αν μπορούμε να καταφέρουμε να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση, θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της δεκαετίας».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος εκτός έδρας, στην έδρα του πρέπει να ανοιχτεί και αυτό του δημιουργεί άγχος. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι στο Περιστέρι με αυτά τα δεδομένα. Θα δούμε τι έκβαση θα πάρουν τα πλέι-οφ σε δύο αγωνιστικές. Δώσαμε νέο ενδιαφέρον με την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Για την πιθανότητα ανακήρυξής του ως προπονητή της σεζόν στα βραβεία της NOVA: «Δεν περιμένω πως θα είμαι ο καλύτερος Ελληνας προπονητής. Πιστεύω ότι η διαδικασία θα πρέπει να γίνεται διαφορετικά και όχι τύπου big brοther με μηνύματα. Θα έπρεπε να ψηφίζουν έγκριτοι δημοσιογράφοι και άνθρωποι του χώρου. Δεν είμαι υπέρ του να ψηφίζει ο κόσμος, καθώς ο οπαδισμός στην Ελλάδα ξέρουμε τι διαστάσεις έχει. Θεωρώ ότι θα είναι άδικο για τους προπονητές των 'μικρών' ομάδων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα