Οικονόμου: «Γιατί όχι πρώτοι;»

Οικονόμου: «Γιατί όχι πρώτοι;»

Οικονόμου: «Γιατί όχι πρώτοι;»

bet365

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε στο gazzetta.gr μετά την ισοπαλία του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι η ομάδα του είναι ικανή για την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Ο 25χρονος άσος της ομάδας του Περιστερίου, ο οποίος στα τελευταία ματς έχει καθιερωθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, ανεβάσε ψηλά τον πήχη και ξεκαθάρισε ότι ο Ατρόμητος θα παλέψει για την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Η νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ πληρώνει 2.625 στην vistabet

Όσο για την φετινή πορεία των «κυανόλευκων» τόνισε ότι δεν είναι φωτοβολίδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι το «τριφύλλι» είναι μεγάλη ομάδα και πως αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο του.

-Πως είναι το κλίμα στην ομάδα μετά τον τελικό του Κυπέλλου;

«Το κλίμα στον Ατρόμητο είναι εξαιρετικό. Νομίζω πως δεν υπάρχει καλύτερο κλίμα από αυτό στην ομάδα μου».

-Στο ματς με τον Παναθηναϊκό μπήκατε πολύ δυνατά και φάνηκε να μην έχετε επηρεαστεί από τον χαμένο τελικό. Δώσατε βάρος στον παράγοντα ψυχολογία;

«Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και φτάσαμε στην παράταση να διεκδικούμε το τρόπαιο. Ήμασταν άτυχοι στο τέλος καθώς δεχθήκαμε το γκολ στο 119΄. Μιλήσαμε με τον προπονητή μας και μας είπαμε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε μπροστά. Πλέον βλέπουμε τα πλέι οφ και θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά έτσι ώστε να έχουμε καλύτερη τύχη στην Ευρώπη».

-Ποιος είναι ο στόχος σας στα πλέι οφ;

«Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και γιατί όχι και στην πρώτη θέση. Αν συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και δείξουμε το πρόσωπο που είχαμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν δεν τη φοβάμαι την ομάδα μου».

-Μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, πιστεύεις ότι ο Ατρόμητος είναι ικανός να κάνει την έκπληξη;

«Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ παρότι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς θέλαμε να κερδίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μας βγήκε η κούραση, ωστόσο και η ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας για να τον φτάσουμε στη βαθμολογία, αλλά και να πλησιάσουμε τον Παναθηναϊκό αν είναι ευνοϊκό το αποτέλεσμα στον αγώνα του με την ΑΕΚ».

-Ο Παναθηναϊκός πως σου φάνηκε;

«Ο Παναθηναϊκός είχε δύο πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Οι παίκτες φάνηκαν επηρεασμένοι από τα διοικητικά προβλήματα αφού και αυτοί δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει αύριο. Δεν μπορώ να πω ότι μας υποτίμησαν. Πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα βρει το δρόμο του».

-Ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τι επιδιώκετε από αυτόν τον αγώνα;

«Εύχομαι να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και σε αυτό το παιχνίδι έτσι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να σκαρφαλώσουμε στη δεύτερη θέση. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο του Ατρομήτου να είναι δίπλα μας σε αυτά τα ματς των πλέι οφ. Να είναι κοντά μας στους αγώνες μέσα στην έδρα μας».

-Πιστεύεις ότι ο Ατρόμητος μπορεί να καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τα επόμενα χρόνια. Όλοι μιλούν για μια νέα δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

«Ο Ατρόμητος δεν είναι φωτοβολίδα. Είμαι μια ομάδα που ο προπονητής με το επιτελείο του την «χτίζουν» εδώ και 2-3 χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη χρονιά θα κάνουμε πορεία ανάλογη με την φετινή και γιατί όχι και καλύτερη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα