«Πλήγμα εάν φύγει ο Κωστούλας!»

«Πλήγμα εάν φύγει ο Κωστούλας!»

bet365

Ο Στάθης Καραμαλίκης σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr αναφέρθηκε στην πιθανότητα της αποχώρησης του Φώτη Κωστούλα από τον Παναιτωλικό, τονίζοντας πως θα είναι ένα ισχυρό πλήγμα, εάν τελικά δεν συνεχίσει να ηγείται της ομάδας του Αγρινίου. Τι είπε για τον υποβιβασμό.

- Στάθη αρχικά θα ήθελα μία δική σου ερμηνεία ως προς το τι έφταιξε και ο Παναιτωλικός δεν θα είναι και του χρόνου στην Σούπερ Λίγκα.

Όταν πέφτει μία ομάδα σίγουρα φταίνε πολλά πράγματα. Δεν είμαι αρμόδιος να κάνω καταμερισμό ευθυνών. Σίγουρα όλοι μας είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Το σίγουρο είναι ότι δεν άξιζε αυτή η ομάδα να βρεθεί ξανά στην Football League.

- Μήπως θα μπορούσες να γίνει πιο συγκεκριμένος; Θεωρείς για παράδειγμα πως μπορεί να επηρέασε ακόμα και ο παράγοντας διαιτησία;

Όταν πέφτει μία ομάδα σίγουρα φταίνε πολλά, όπως είπα πιο πριν. Κάτι δεν έχει γίνει σωστά. Ίσως και κάποιες διαιτησίες να έπαιξαν τον ρόλο τους. Βέβαια ίσως για κάποιους αυτά να είναι δικαιολογίες.

- Να το θέσω διαφορετικά. Θεωρείς ότι κομβικά ματς όπως εκείνα με την Δόξα Δράμας οδήγησαν τον Παναιτωλικό στον υποβιβασμό;

Σίγουρα το γεγονός ότι με την Δόξα Δράμας δεν πήραμε ούτε βαθμό, όπως έγινε και με τον Λεβαδειακό έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Στο 20ήμερο που αντιμετωπίσαμε αυτές τις δύο ομάδες δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα. Αυτό στοίχισε πολύ στην ομάδα.

- Πως εξηγείς τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του Παναιτωλικού; Η ομάδα σου ξεκίνησε πολύ καλά την σεζόν, όμως στον Β' γύρο έπεσε πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα. Βρεθήκαμε με αρκετούς βαθμούς και σε υψηλές θέσεις. Ίσως να επαναπαυθήκαμε κάπως. Ίσως και να είπαμε ότι με τα ματς που μας έλλειπαν δεν θα είχαμε πρόβλημα. Θεωρήσαμε πως θα ήταν εύκολη η παραμονή μας.

Ίσως και να υπήρξε μίας μορφής εφησυχασμός. Το τι αισθάνθηκε ο καθένας δεν μπορώ να το ξέρω. Πιστεύαμε πως δύσκολα ή εύκολα θα σωζόμασταν. Τελικά δεν έγινε έτσι.

- Κατά την γνώμη σου επηρέασε η αλλαγή προπονητή;

Στο σημείο εκείνο δεν γινόταν η διοίκηση να κάνει κάτι άλλο. Δεν μπορούσε να αλλάξει όλους τους παίκτες. Έτσι άλλαξε τον προπονητή. Για μένα τα κομβικά ματς ήταν με την Δόξα και τον Λεβαδειακό.

- Πως εισπράττεις τις δηλώσεις του κυρίου Κωστούλα περί πώλησης της ομάδας;

Σίγουρα όχι θετικά. Θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον Παναιτωλικό εάν φύγει αυτός ο πρόεδρος από την ομάδα. Για μένα δεν πρέπει ν' αποχωρήσει.

- Πως ξημερώνει η επόμενη μέρα για τον Παναιτωλικό;

Η επόμενη μέρα από την στιγμή που έπεσε η ομάδα θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα πρέπει να είσαι δυνατός και να σηκώσεις ξανά ψηλά το κεφάλι σου. Πρέπει να γυρίσουμε ξανά στην Α' Εθνική.

- Για σένα είναι μονόδρομος η επάνοδος στην Α' Εθνική;

Η κατάσταση για εμάς είναι δύσκολη. Ο πρόεδρος είναι αυτός που δίνει τις... μάχες και θα δει το τι θα γίνει με την ομάδα. Βέβαια μετά τις δηλώσεις του δεν ξέρω τι θα γίνει.

- Όσον αφορά στον κόσμο τι έχεις να πεις;

Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος αγαπάει πολύ την ομάδα. Ενθουσιάζεται πολύ με τις επιτυχίες και απογοητεύεται πολύ με τις αποτυχίες.

- Εάν έκανες έναν δικό σου απολογισμό για τον Παναιτωλικό τι θα έλεγες για τον υποβιβασμό του;

Η ομάδα δεν μπορώ να πω ότι δίκαια βρίσκεται εδώ. Από εκεί και πέρα κάποια πράγματα δεν έγιναν σωστά. Η ομάδα και η ποιότητά της δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία των περιπτώσεων την θέση της.

Από την άλλη όμως εμείς δεν καταφέραμε να δείξουμε τα αναμενόμενα μες στο γήπεδο. Το θέμα είναι οι πράξεις, όχι τα λόγια. Δεν δείξαμε την πραγματική εικόνα του Παναιτωλικού. Υπ' αυτήν την έννοια εμείς οι παίκτες έχουμε ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης.

- Με σένα τι γίνεται; Θα μείνεις στο Αγρίνιο;

Δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Δεν ξέρω τι γίνεται. Τελειώνει το συμβόλαιό μου. Θα δούμε τι θα γίνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα