Διαβεβαιώσεις για Λεωφόρο

Διαβεβαιώσεις για Λεωφόρο

Gazzetta team
Διαβεβαιώσεις για Λεωφόρο

bet365

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είχε συνάντηση με τον Δήμο Αθηναίων κι όπως εγγυήθηκε ο Γιώργος Καμίνης, δεν υπάρχει θέμα κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης συναντήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο.

Ο Καμίνης τόνισε πως ο ο Δήμος αποτελεί σταθερό σύμμαχο της ιστορικής ομάδας, καθώς και ότι η σημερινή δημοτική αρχή έχει τηρήσει πλήρως και κατά γράμμα τις υποχρεώσεις της και δεν έχει θέσει ζήτημα κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ούτε έχει ανακινήσει θέμα ιδιοκτησίας.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την προσήλωση του Δήμου Αθηναίων στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης και σημείωσε ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του και τη στενή συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για την ευόδωση του έργου, για το οποίο συμφωνήθηκε να συσταθεί άμεσα κοινή ομάδα παρακολούθησής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα