Ο Κάρλος ήθελε καταγγελία

Ο Κάρλος ήθελε καταγγελία

Ο Κάρλος ήθελε καταγγελία

bet365

Να προχωρήσει σε καταγγελία κατά της ΑΕΚ ήθελε ο Χοσέ Κάρλος, σε περίπτωση που η διοίκηση του συλλόγου επέμενε στην διατήρηση της τιμωρίας του.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός μέσος της «Ένωσης» ήταν έτοιμος να προσφύγει στην FIFA κατά της ομάδας του για μείωση της προσωπικότητάς του, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sportday». O παίκτης άλλωστε είχε ενημερώσει και τον μάνατζέρ του για την τιμωρία που του επέβαλε η διοίκηση της ΑΕΚ και η απόφαση να κατέφευγε σε καταγγελία αν δεν άλλαζε στάση ο σύλλογος, ήταν κοινή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Μάλιστα για τις προθέσεις τους είχαν ενημερώσει και τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» κι έτσι στις συζητήσεις που έγιναν με τον Νίκο Κωστένογλου, αποφασίστηκε να σταματήσει εκεί το θέμα, με την προϋπόθεση βέβαια να ζητούσε πρώτα ο Κάρλος συγγνώμη ενώπιον όλης της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα