Μάντζιος για... αντί-Μήτρογλου!

Μάντζιος για... αντί-Μήτρογλου!

bet365

Ο Βαγγέλης Μάντζιος αποτελεί τον Νο1 στόχο του Ατρομήτου για να καλύψει το κενό του Κώστα Μήτρογλου, που επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Οι Περιστεριώτες έκαναν στο προηγούμενο χρονικό διάστημα απόπειρα να... τον κλείσουν.

Τον φορ του ΟΦΗ θέλει να κάνει δικό του ο Ατρόμητο. Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου ενώ θυμίζουμε πως την περασμένη Κυριακή υπήρξαν σενάρια και πληροφορίες για επίτευξη συμφωνίας του παίκτη με τον Ολυμπιακό, δίχως ωστόσο να ανακύψει επιβεβαίωση από πουθενά.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ του Περιστερίου είχαν μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες προσεγγίσει σχετικά πρόσφατα τον Μάντζιο για να διαπραγματευθούν την προοπτική του να συνεργαστούν τη νέα χρονιά, χωρίς όμως να τα βρουν. Παρόλα αυτά φαίνεται πως θα γίνει νέα απόπειρα για να κλείσουν συμφωνία με τον Μάντζιο καθώς ο Μήτρογλου γυρίζει στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα