Γκερέιρο: «Τα πάντα για την πρωτιά»

Γκερέιρο: «Τα πάντα για την πρωτιά»

Gazzetta team
Γκερέιρο: «Τα πάντα για την πρωτιά»

bet365

Ο Ρότζερ Γκερέιρο τόνισε ότι η ΑΕΚ μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, τονίζοντας ότι χρειάζεται θετική σκέψη προκειμένου η Ένωση να μην βρεθεί από νωρίς εκτός παιχνιδιού.

Ο Βραζιλιανοπολωνός, με δηλώσεις του στη Nova υποστήριξε: «Σίγουρα είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Ό, τι έγινε, έγινε στην κανονική διάρκεια και δε μπορεί να αλλάξει. Στα αποδυτήρια λέμε ότι αυτές τις 20 μέρες θα πρέπει να είμαστε όλοι απόλυτα συγκεντρωμένοι και μετά θα σκεφτούμε τις διακοπές μας. Τώρα θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι' αυτά τα ματς, να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να κατακτήσουμε τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ», ενώ πρόσθεσε:
«Είναι μια μίνι διοργάνωση αυτή που αρχίζει κι εμείς αν και θα μπούμε από δυσμενέστερη θέση μπορούμε να βγούμε πρώτοι. Όπως και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αρχίσει πρώτος, στο τέλος μπορεί να τερματίσει τελευταίος. Σίγουρα με την έναρξη των πλέι οφ έχει ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός, αλλά σε τέτοιες διοργανώσεις όλα μπορούν να συμβούν και ακόμα κι εμείς μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι».

Το διπλό της ΑΕΚ στην Τούμπα πληρώνει 4.60 στην betfair

Όσον αφορά το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πρόσθεσε: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να αρχίζουν δυνατά κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο, σε δυνατή έδρα όπως η Τούμπα, αλλά υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πίεση του κόσμου της αντίπαλης ομάδας, όπως στην Τούμπα. Ό, τι κι αν γίνει όμως μένουν ακόμα πέντε παιχνίδια εντός Αττικής, στα οποία πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε.

Σχετικά με τις πιθανότητες της Ένωσης να βγει από νωρίς... εκτός μάχης, είπε: «Αυτό είναι ένα σενάριο το οποίο έχει κάποιες πιθανότητες να συμβεί. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα πάρουμε τη νίκη στην Τούμπα και να μειώσουμε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό στον έναν βαθμό. Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη, γιατί αν σκεφτόμαστε αρνητικά μπορεί να μας επηρεάσει στα αποδυτήρια κι αυτό να φανεί εντός αγωνιστικού χώρου. Γι' αυτό σκεφτόμαστε θετικά και αισιόδοξα. Κάθε παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Τουλάχιστον στα χρόνια που βρίσκομαι εγώ εδώ και τα θυμάμαι. Στην περσινή σεζόν τους αποκλείσαμε στο κύπελλο, τους νικήσαμε και 4-0 στην Αθήνα. Γενικά είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο μοναδικός σκοπός μας όμως αυτή τη στιγμή είναι να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ, να πάμε στην Τούμπα και να πάρουμε τη νίκη σ' αυτό το ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα