Αποθέωση στην προπόνηση!

Αποθέωση στην προπόνηση!

Νίκος Τσιώκος
Αποθέωση στην προπόνηση!

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας, που έδωσαν το παρών στη σημερινή προπόνηση, με τον Γιώργο Σπανό να μοιράζει «μπράβο» για την εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου.

Την προσοχή στα πλέι οφ έστρεψαν άπαντες στον Ατρόμητο, έπειτα από τον δεύτερο συνεχόμενο χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Άλλωστε, αυτό είπε και στους παίκτες ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος τους έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους απέναντι στον Ολυμπιακό. «Μπράβο σας. Κάνατε όλους εμάς υπερήφανους αλλά και τους φιλάθλους μας.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Έχουμε μπροστά μας τους αγώνες πλέι οφ και θα διεκδικήσουμε ακόμη καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο», ήταν τα λόγια του προέδρου του συλλόγου του Περιστερίου προς τους ποδοσφαιριστές. Αυτοί, στη συνέχεια, βγήκαν στο γήπεδο για να προπονηθούν, με τους φιλάθλους της ομάδας να δημιουργούν «θερμή» ατμόσφαιρα και να τους αποθεώνουν φωνάζοντας συνθήματα.

Θεραπεία ο Τάτος, φυσική κατάσταση ο Γιαννούλης

Όσον αφορά την προπόνηση, ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου, έκανε θεραπεία, ενώ ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Με το πέρας του προγράμματος, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε και την αποστολή για τον αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε αυτή συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές, με μοναδικούς απόντες του δυο τραυματίες που αναφέραμε παραπάνω.

Αναλυτικά, στην αποστολή είναι οι Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Ζουέλα, Οικονόμου, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τόμας, Επστάιν, Μπρίτο, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Καραμάνος, Γκαρσία, Μήτρογλου, Δημούτσος, Αναστασάκος. Τέλος, η προετοιμασία των φιναλίστ του Κυπέλλου για δεύτερη σερί χρονιά θα ολοκληρωθεί αύριο και αμέσως μετά οι παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα