«Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα...»

Gazzetta team
«Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα...»

bet365

Υπονοούμενα άφησε ο Απόστολος Παπουτσάκης για αποκαλύψεις που θα κάνει σύντομα, σχετικά με την ομάδα του τον Εργοτέλη αλλά και την Σούπερ Λίγκα!

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το τέλος της συνεργασίας του Εργοτέλη με τον Νίκο Καραγεωργίου, ο πρόεδρος των Κρητικών, Απόστολος Παπουτσάκης, δήλωσε ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα δεν τελείωσε ακόμα για την ομάδα του, προαναγγέλλοντας αποκαλύψεις σε νέα συνέντευξη Τύπου.

«Ξέρω πως έχετε να ρωτήσετε πολλά. Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν δημιουργήσει πολλές απορίες. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως είμαι εδώ.

Να έχετε υπόψη πως το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα δεν τέλειωσε ακόμα για τον Εργοτέλη! Να μου επιτρέψετε να μην πω περισσότερα. Σε λίγες μέρες σε μια νέα συνέντευξη Τύπου θα πούμε περισσότερα», είπε χαρακτηριστικά ο Παπουτσάκης, όταν ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί σκανδάλων στο πρωτάθλημα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα