Διάψευση ΟΦΗ για Μάντζιο

Γιώργος Φραδελάκης
Διάψευση ΟΦΗ για Μάντζιο

bet365

Στην διάψευση των σεναρίων που θέλουν τον Βαγγέλη Μάντζιο να έχει κλείσει στον Ολυμπιακό προχώρησε η πλευρά του ΟΦΗ, στην επικοινωνία που είχε μαζί της το gazzetta.gr.

Από χθες το απόγευμα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο επιθετικός των Κρητικών είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων, ενώ μάλιστα γινόταν λόγος και για τις αποδοχές του, που θα ξεπερνούσαν τις 200.000 ευρώ ετησίως.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον γενικό αρχηγό του ΟΦΗ, Σήφη Κορωνάκη, ο οποίος τόνισε πως: «Ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν έχει μιλήσει με κανένα, δεν ισχύει τίποτα απ' όσα ακούγονται». Το συμβόλαιο έμπειρου φορ με τους Ηρακλειώτες λήγει στις 30 Ιουνίου, όσο το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, θα εξαρτηθεί απ' το Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης, όπου και θα εκλεγεί η νέα διοίκηση.

Όπως πάντως υποστηρίζει ο κ. Κορωνάκης: «Πρόθεση του Βαγγέλη είναι να παραμείνει στον ΟΦΗ. Έχει εκτιμήσει όσα του έχει προσφέρει η ομάδα κι ακόμα και αν του γίνει κάποια πρόταση από άλλη ομάδα -κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει- θα δώσει προτεραιότητα σε μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα