«Από κανέναν υποδείξεις»

«Από κανέναν υποδείξεις»

Απόστολος Παγώνης
«Από κανέναν υποδείξεις»

bet365

Ενοχλημένοι είναι στον ΠΑΟΚ απ' όσα ανέφερε στην χθεσινή του ανακοίνωση ο Γιάννης Καμπάνης, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να δεχθούν πιέσεις και υποδείξεις από κανένα.

Στην χθεσινή του ανακοίνωση ο υποψήφιος επενδυτής για τον «Δικέφαλο του Βορρά», έγραφε μεταξύ άλλων «πείτε τι θα κάνετε», λέγοντας ότι περιμένει απ' την ΠΑΕ να του ξεκαθαρίσουν τις ακριβείς τους προθέσεις. Απ' την πλευρά τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως ακολουθούνται όλες οι διαδικασίες που είχαν γίνει γνωστές απ' την αρχή.

Σε απόδοση 1.92 βρίσκουμε στην betfair τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ

Μάλιστα σχετικά με τις... πιέσεις που προσπαθεί ν' ασκήσει ο Γιάννης Καμπάνης, λένε ότι δεν θα δεχτούν από κανένα υποδείξεις. Άλλωστε ο κ. Καμπάνης έχει ενημερωθεί και για την ύπαρξη του Ιβάν Σαββίδη και αυτό που περιμένουν πλέον είναι να κινήσει κι εκείνος όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να λάβει την πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΠΑΟΚ. Τονίζουν παράλληλα πως αν ο επιχειρηματίας θέλει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις, τότε οι διοικούντες της ομάδας βρίσκονται στην διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι επαφές με τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη, ώστε να μπει στο τελικό στάδιο ο νομικός και οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ. Αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε θα προχωρήσει και η εισροή των 2 εκ. ευρώ, με στόχο στόχο των αποπληρωμή ποδοσφαιριστών, προπονητών και τρίτων, για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, ώστε να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με την συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα