Κρίσιμες επαφές με Σαββίδη

Κρίσιμες επαφές με Σαββίδη

Γιώργος Φραδελάκης
Κρίσιμες επαφές με Σαββίδη

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, αφού από σήμερα το πρωί θ' αρχίσουν οι επαφές με στόχο την άμεση εισροή των 2 εκ. ευρώ.

Ο οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων του ομογενούς επιχειρηματία έφτασε χθες στην Θεσσαλονίκη, έχοντας μάλιστα και μία πρώτη επαφή με την πλευρά του ΠΑΟΚ. Επίσημα ωστόσο οι διαπραγματεύσεις αρχίζουν από σήμερα το πρωί, με κύριο θέμα συζητήσεων την εισροή των 2 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, την στιγμή που έχει εξεταστεί εκτενώς και ο τρόπος με τον οποίο θα δοθεί το συγκεκριμένο ποσό.

Εφόσον το ζήτημα των χρημάτων έχει θετική έκβαση, το επόμενο βήμα θα είναι οι επαφές με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Θανάση Κατσαρή, ώστε να ξεκινήσει στην συνέχεια ο νομικός και οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα